HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (524/593) > >>

talgaby:
Az elsőt eltaláltad, csak még a scant kellene valahogy beszerezni, de van még egy What If..., a #98, a leírása szerint abban is Vadóc a főszereplő, plusz van még egy-két vegyessorozat, amiben szerepelt, abból az egyik rész már félig meg is van. Az Angyalok viszont Farek részlege, és nem hiszem, hogy ő örömmel csinálná meg azt a részt, ahol a az ő kedvenceit egy tini lány egymaga intézi el...

atmosphere007:
De jó!!! Már azt hittem hogy se lesz magyar Vadóc minisorozat meg one-sot!     Ha lenne időm, én is fordítanék. Jó lenne a lenne rá időm. Ami még érdekes, az a  What If #66: Mi történt volna, ha Vadóc Thor erejét szívja el? Meg az Avengers Annual 10, amiben szépen laposra veri a "hatalmas" Angyalokat.

talgaby:
Akkor csak jól emlékeztem. Egy igaz Vadóc-rajongót nem lehet elfelejteni  

Tervezem a következőt is, de a Going Rouge után legalább egy hónap kihagyással. Ha már sikerült kikönyörgni a Fanzine-tól (hála Michonak), akkor nem égetem magam azzal, hogy félig csinálom meg. Nekem sajnos pont a sok akciózás szúrja benne a szememet, de amiben Vadóc() van, az nálam rossz nem lehet.  És még ezen kívül is tervbe van véve pár one-shot(-szerűség), amiben fő- vagy jelentős szerepet játszik.

atmosphere007:
talgaby, azt hiszem én voltam. Hogy te mikre nem emlékszel? Én már réges rég elfelejtettem...
Az jó hogy lesz folytatás, de meddig? Csak a Hazatérés vagy az utána következő sztori is? Mert az is nagyon jó, és ott már van akció is.

Ryder:
Vadóc szerintem:
Eddig nemrajongtam túlságosan X-Menekért.Há' most se szerettem meg jobban őket.De ez most mindegy.Ez a képregény alapvetően tetszett.
Értsd, nem volt ami netetszett volna, de mégsem ujjongtam a boldogságtól ,hogy elolvastam.Szerintem többet is ki lehetett volna hozni ebből a részből, gondolok itt pl. a végére.Nemtudom más hogyvan vele, de engem nem izgatott fel annyira a dolog, hogy a csávóval valami gond van, ezesetben nem vettem volna meg a köv. részt, ha most az újságos polcáról levéve olvastam volna.Neem, ezzel véletlenül sem azt akarom kifejezni, hogy "ingyen van, örüljünk hát neki".
A rajzok elég különlegesek.A 12.oldal utolsó képében tetszett, hogy van néhány autóroncs az olvasó szeme előtt elhomályosítva, ez olyan filmes-feeling.
Végülis nemlett rossz ez a képregény sem.
A folytatást meg majd úgyis elolvasom.
Jahh, és köszönet a borítóért, a fordításért és a beírásért!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése