HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézet ---Az Angyalok viszont Farek részlege, és nem hiszem, hogy ő örömmel csinálná meg azt a részt, ahol a az ő kedvenceit egy tini lány egymaga intézi el...
--- Idézet vége ---
Ugyan már, mindenkiknek lehet rossz napja. Egyébként tervbe van véve ez az Annual, szóval nem olyan reménytelen a megjelenés.
talgaby:
--- Idézet ---A Contest of Champions (vol2) sorozatra gondolsz?
--- Idézet vége ---
Nem, hanem a Marvel Fanfare-re. Az egy nagyon vegyes válogatott volt, volt abban is minden. AZ egyik részben az X-Ment 5 oldal alatt leverik, erre jön Vadóc, és a legvégéig feltartja a támadót egymaga, majd végül minden elrendeződik. Ezután nem nagyon lehet őt a gyenge kategóriába sorolni, az biztos .
--- Idézet ---A Classic X-Men 44 önálló történetét lefordítottam, és most beírásra vár Pendragon oldalán.
--- Idézet vége ---
Hmm, ez jól hangzik. Reméelm nem kell rá hónapokat várni, mert ami Vadócos az nálam rossz már nem lehet.
atmosphere007:
Hmm, a What If 98-as nem olyan rossz, de a 100-as sokkal jobb (What If the Greatest Secret of the Marvel Universe Revealed). A Contest of Champions (vol2) sorozatra gondolsz? Az olyan mindenkitegyedülleverős, és nagyon jó! A Classic X-Men 44 önálló történetét lefordítottam, és most beírásra vár Pendragon oldalán. A történet nem valami nagy szám, és nem is olyan hosszú, de azért mégis egy Vadóc-történet!
Abyss:
Elolvastam a Vadóc első számot. gratula a fordításért, várom a következő adagot, mert Vadóc rajongó nem csak egy van:)
Tom Fireheart:
Elolvastam én is a Vadóc #1-et, nagyon jó. Már a kezdés megadja az alaphangulatot, nagyon átjönnek Vadóc érzelmei. Ebben nem kis része van a rajzolásnak, nagyon szépek a rajzok, jól ábrázolták az érzelmeket Vadóc arcán. Jóformán nincs is benne bunyó, de nem is hiányolja az ember, annyira magával ragadja a sztori hangulata. Összefoglalva: nekem tetszett. A rajzhoz még annyit, hogy a borítón nem tetszett Vadóc haja, viszont a képregényben Vadóc nagyon szép, bájos arca van.
Huhh, látszik mennyire nem vagyok X-Menes... Kissé meglepődtem, hogy Bulldi csapattag lett!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése