HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
--- Idézet ---Jajj, ne legyen ez is adok-kapok történet.
--- Idézet vége ---
Nem lesz az. Igazán konkrét bunyó nem is lesz benne, még avégkifejletnél is kidumálják magukat a harcból. Ami akciójelenet lesz, az csak az izgalom fokozására szolgál, de abból is kb. 3 lesz, és csak pár oldalasak.
Sajnos viszont ezt már a következő sztorivonalra nem tudom elmondani, Bedard sajna nem egy olyan író, aki képes nyugis történeteket írni, ő eléggé akcióorientált, a belső monológokhoz se ért igazán (ld. a mostanság megjelenő eXiles-t). De attól még az is jó lesz És kiderül benne, hogyan szerezte meg a mostani állandó képességeit.
Ash:
--- Idézet ---A történet viszonylag csendes. Nincs benne állandó akciózás, egy eléggé bensőséges darab. Annyira nem, mint az Ikonja, de egy átlag X-sorozathoz képest már igen. Ahogy az összefoglaló is mutatja, főleg a múltjával fog foglalkozni.
--- Idézet vége ---
Jajj, ne legyen ez is adok-kapok történet. Abból már van elég, és azt csak Avengers favorizálja.
Mármint abszolút jöhet ez is az is.
Csak a karakter van előttem megtépázva, lehúzva, ezért fogadom kétkedve...
Marci:
Vadóc
Kiváló! Szeretem az ilyen lélekbogarászós, elmerengős sztorikat. Ráadásul a fordítók itt megvillanthatják tehetségüket, hiszen ebben a műfajban sok múlik a szövegfordulatokon. Nah és hát itt is 100%-ra teljesített a honosító gárda. Grat.
A képi világ szerintem hagy maga után némi kívánnivalót, de ami fontos, hogy a rajzoló jól ki tudja fejezni a különböző érzelmeket, szóval a lényeg megvan.
Vadóc érintésére áhítozva várom a folytatást.
talgaby:
A történet viszonylag csendes. Nincs benne állandó akciózás, egy eléggé bensőséges darab. Annyira nem, mint az Ikonja, de egy átlag X-sorozathoz képest már igen. Ahogy az összefoglaló is mutatja, főleg a múltjával fog foglalkozni.
Ash:
Nekem nem jött be ez a Vadóc téma. Amíg nem volt a movie, Rozsi mellet a kedvenc karakterem volt, de ez a Anna Paquinos fejszerkezet nem jött be.
Félre ne értsétek, a honosítás a szokásos (ugye Micho?)
Szokásos szuper!
De várom a folytatást, hisz lehet, hogy még jó is lehet!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése