HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
Nekem a lektorálás miatt szerencsére lehetőségem nyílt a nulladik és az első két számot elolvasni. Szerintem egyszerűen zseniális ez a mini. Nem hiába dicsérte himnuszokban Stan Lee ezt a képregényt. Hihetetlenül fantasztikus a látványvilág és a történet. Nem is tudom mikor olvastam egy ennyire hatásos képregényt. Külön jó benne, hogy egy riporter szemszögéből látjuk a dolgokat, aki valójában olyan, mint mi. Kivülről látja és csodálja a dolgokat. Ugyanazok az érzései, mint a legtöbb olvasónak. Legalábbis nekem tisztára olyan volt, mintha a saját gondolataimat hallottam volna. Nagyon megérte várni erre a képregényre és remélem, hogy a vélemények várható özönéből majd leszűrhető lesz, hogy megérte a rengeteg befektetett munkát is. Hálás köszönet Dórikának, talgabynak, Trollnak, Kaine-nek és mindenkinek akinek köszönhető eme kis remekmű honosított változata.
Galamb:
Ezer hála srácok, Ross szwsz egy zseni! Kár, hogy sajna most nincs időm elolvasni, de ha a többi is min. olyan nagyszerű lesz, mint a "nap mikor meghalt" akkor gondolom fel fog ugrani ebben a topic-ban a forgalom!:D
u.i.: Már megint frissitenem kellett a mozzillát, úgyhogy tényleg érdemes figyelni a fórumot, köszi, hogy kiírtátok ide is a frissítést.
talgaby:
Jipííí! Közel háromnegyed évvel azután, hogy nekikezdtem a fordításnak, végre látható a kész mű... hihetetlen, milyen meló volt, és akkor a beírásra még csak gondolni sem merek. Most viszont végre, annyi hónap után, látható magyarul az egész. Remélem, tetszeni fog majd mindenkinek.
A hibákkal ne fukarkodjatok, mert bár vagy négyszer át lett nézve, tuti, hogy jópár akad még benne. Remélem, sikerül majd összehozni nem is olyan sokára egy végleges, tökéletes verziót. Ez a mini megérdemli.
És még annyit, hogy ezúton is örök hálám nYs-nek, amiért átadta honosításra ezt a képregényt. És ezúton is bocsánat tőle, hogy nem az ígért időpontban jelent meg, de sajnos valóban iszonyat melót kellett belerakni, pláne Trollnak és Dórikának.
És külön köszönet kaine-nek, aki anno még a SpiderTomra fordította le a negyedik könyvet, és átadta nekünk a fordítását ehhez a gyűjteményhez.
Troll:
Frissültünk
MARVELS - CSODÁK
Farek:
Frissültünk! Energikon 9.: Nega bomba! (A Galaktikus Vihar Hadművelet 18. utolsó előtti része.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése