HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (482/593) > >>

Troll:
marvels-110
marvels-114
Igen a 114-es az apokalipszist váró ember előtt van...
Azt szúrtam ki én is. A két oldal javítva! thnx.

Bundy2020:
Troll: 110. oldal, 114. oldal
Szerencsére közel vannak egymáshoz, így gyorsan meg tudtam találni ezeket újra. Én csak erre a kettőre emlékszek a táblás emberesen kívül, remélem nem siklottam át más felett.

Troll:
Nna igen, Egy friss szem többet lát.  Akkor kérném azokat az oldalakat.
(Én is találtam egyet a világvége táblás embernél.)
És gyorsan javítom is.
És köszi mindenki nevében a véleményeket!

Bundy2020:
Elsőként jelentkezek az újabb generáció közül, és még mindig alig tértem magamhoz eme képregény csoda elolvasása után. Habár azt hittem, hogy a betegségem miatt előbb fog az ágy magával húzni, mielött végeznék ezzel a művel, de valami erőt adott, hogy végigolvassam.
Ennek a képregénynek érezni lehet az erejét. Ez nem olyan, hogy az ember elolvassa, és úgy dönt, hogy kicsit később is ráér megköszönni. Késztetést érzek arra, hogy még a hatása alatt mondjam el azt a nagy mennyiségű köszönetet, ami ennek a képregény fordításának munkálatai miatt jogosan kijár nektek. Az olvasás közben nem is egyszer lettem arra figyelmes, hogy nem kéne tátott szájjal olvasni, de tényleg olyan hatással van az emberre, mintha egy hihetetlenűl jó filmet nézne meg. Szerintem ez az egyik legnagyobb sikermunkátok lesz, ha az emberek észreveszik és elkezdik olvasni. Ha az embernek van egy kis képe a Marvel Univerzumról, akkor ez segít, hogy lássák a felszínét is, ne csak azt, ami benne történik. Látjuk, ahogy az emberek megélték mindazt, amit eddig a hősök szemszögéből olvastunk. Tényleg voltak benne hibák, de nagyon kevés; én csak annyit vettem észre, hogy 1-2 oldalon néhány buborékba az eredeti angol szöveg maradt. Nagyon szép munkát végeztetek talgaby, Dóri és Troll, ugyanazt tudom csak kihangsúlyozni, amit mások is: Köszönöm.

pepo05:
Hihetetlen, de felvirrad ez a nap is. Nagy nap, annyi szent! Ez a Marvels, mindenféle elragadtatottság nélkül, egy kolosszális képregény(ha lehet annak nevezni, mert ez jóval több annál). Nem tudom, hogy az újabb generációnak mennyire tetszik, de aki még átélte anno a Kandi lapos időszakot....maga a megtestesült gyönyör.  
De tényleg...az egész nagyon jól fel van építve, át lehet élni stb. Alex Ross gyöngyszemei lebilincselőek. Ha ukránul lenne az egész, akkor is el lehetne gyönyörködni a rajzokon egy napig! Annyira élethű és hiteles, mint egy fénykép. A korabeli kö9rnyezetet, ruhákat, mindent hitelesen és teljesen élethűen ad vissza, hihetetlen szép munka. De ha már a munka szóba került: el sem tudom képzelni, mennyi meló lehetett ezt fordítani, beírni, lektorálni, korrekciós munkákkal foglalkozni. Azt hiszem, joggal lehet azt mondani, hogy ez a képregény a Hálószák és az egész magyarországi honosító tevékenység egyik csúcsa, egy igazi ékkő. Már tényleg csak azt kivánom, hogy egyszer le kell kerüljön innen, mert megjelenik nyomtatásban is magyarul. De álmodni lehet nem? Sohasem gondoltam volna, hogy valaki nekikezd ennek és most itt van. Teljes egészében, minden aprósággal együt. Lenyűgöző munka, valahogy egy sima köszönömöt kevésnek is érzek. Remélem én is, hogy az olvasók szája majd a padlót veri a csodálkozástól és ti halljátok majd, az "aztaaaaa"-kat.
Köszönöm. Köszönöm. köszönöm. Köszönöm. Köszönöm és a változatosság kedvéért köszönöm: talgaby, Dórika, Troll (és nYs-nek, hogy átengedte)!!!!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése