HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (484/593) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---(már arra is gondoltam, hogy felvetem a honosítás ötletét  )
--- Idézet vége ---
A honosítás ötlete megvan, csak még hosszú évek kellenek odáig, mert a nyugati Angyalok után tervezem, és még ahhoz sem értünk el  

Sepi:
Nem vagy egyedül, Farek, nekem is az egyik kedvenc maxim a Force Works  . Szerintem nagyon érdekes, és különleges a csapatfelállás. Összesen 22 részt élt meg a csapat (szerencsére megvan az összes  ), és szerintem nagyon jók a történetek benne (már arra is gondoltam, hogy felvetem a honosítás ötletét  ), de volt egy olyan nagyobb történet is benne (Hands of the Mandarin), amihez még el kell olvasni a Iron Man és a War Machine hozzá tartozó részeit is.

Farek:
Helyes a bőgés, oroszlán!... izé, talgaby. Valóban ismerem a Force Works-t, és tényleg Vasember csapata volt. Gyakorlatilag közvetlen folytatása volt a Nyugati Parti Angyaloknak, azok feloszlatása után Vas jött az ötlettel, hogy jobb is kikerülni az Angyalok fennhatósága alól, hogy a maguk módján dolgozhassanak.
Csak huszonpár részt ért meg, még nekem sincs meg az összes, de gyűjtöm őket. Amit megvan, az nekem tetszik, bár a rajzstílust elsőre egy kicsit szokni kell.
Szerintem érdemes belevágni, bár az köztudott, hogy én az angyali dolgokkal kapcsolatban elfogult vagyok

talgaby:
Igen, Loki szörnyű átkától lett olyan az arca. El se hinnéd, mennyi szenvedést kellett emiatt később kiállnia.
Remy-nek pedig tényleg régi képessége ez.
A Force Worksről meg Fareket kérdezd, ha jól emlékszem, az Vasember csapata volt egy ideig, amikor úgy döntött, hogy megcsinálja a maga Bosszúangyalait.

Remy:
Hello!

Elolvastam a Deadpoolt hát k*va jó lett.Csak azt nem értem hogy hogy lett Wade arca ilyen.Az átok miatt amit Loki mondott?A Vadóc se volt rossz.De tény hogy az egy picit gyenge rész volt. Legjobban a Gambitos részek tetszettek.Nekem is új volt ez a hipnotikus hang képesség(Pedig nagyon szeretem ezt a karaktert meg úgy az X-Men-t ).
Valamint azt akarom megkérdezni hogy ismeri-e vki a Force Works-öt?És ha igen érdemes-e elolvasni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése