HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (481/593) > >>

Dórika:
Örömmel látom, hogy nem csak minket varázsolt el a MARVELS, hanem titeket is, és ennek a varázslatnak az eredménye fokozott fórumtevékenység lett
Nem csak olvasni volt nagy élmény, de beíni is! Jó volt a "Csoda-csapatba" tartozni

SithLord:
Üdv! Ez..ez valami döbbenet...csodaszép grafika!A magyar változat pedig mestermű a mesterektől!talgaby,Dórika,Troll mestereket nagy-nagy köszönet illeti meg!! Ezért megérte ennyit várni! Az ERŐ veletek lesz mindvégig!!!

Oliwer:
Hát...-tal nem kezdünk mondatot...de ezt most így kellett...Elolvastam a Marvelst, izé Csodákat...HÁT (ezért a hát) tényleg hihhhetetlen...és tényleg nagyon jó...félelmetes a hangulata...hétkor kezdtem, és néhány pár perces szünetet leszámítva fél tízkor fejeztem be a történetet... ugyan nem mentem rá a hibakeresésre, ezért nem annyira mérvadó, de helyesírási hibát is csak egyet találtam...de elfelejtettem feljegyezni...talán egy 'volna' lett 'vonla'...Na szóval csak annyit akartam hogy tényleg lehet koronának nevezni a munkásságotokon!
                                                                 Üdv és további jó munkát!

freakdavE:
Még nem olvastam végig a Marvelst, de csak belekukkantva is mondhatom, hogy CSODA. Amint lesz elég időm elolvasom.

pavel:
Sziasztok!
Már régóta figyelem a munkátokat és nagyon örülök, hogy ennyiresok képregényt honosítotok. Nagyon ritkán szoktam fórumozni,de most úgy döntöttem megtöröm a hallgatásomat és billentyűzetet ragadok. A Marvels-el olyan képregényt tettetek le kis hazánk honosító asztalára, hogy azokat nem is lehet szavakba önteni. Tényleg ez az egyik legjobban sikerült Marvel mini amit valaha is láttam. Anno még a Spidertomon olvastam el az egyik részt belőle és már akkor megtetszett. Titkon reménykedtem, hogy valaha honosítva lesz az egész mini. Hála Istennek végre valahára láthatom teljes egészében. Nagyon köszönöm a fordítónak talgabynak, a beíróknak Dórinak, Trollnak és az egész HZsTeamnek. Kaine-nek, hogy megismertette velem a pókos részt.
Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése