HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galamb:
Na igen a "Kölyök..." amit még nagyon régóta el szeretnék olvasni. Az ugye nem jelent meg magyarul? Esetleg ti nem tervezitek a honosítást?
SithLord:
Üdv! Most olvastam el a Marvel Team-up 137-et ! Ez milyen egy hihetetlen történet volt! Hatalmas poénokkal! Nagyon tetszett,mint honosítás és grafikailag is rendben volt. Köszönet talgabynak,Michonak és Dórikának! Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
Majd benne lesz a Byrne-kötetek negyedik szakaszában is (eredetileg oda szántam, de mág így is rengeteg ideje tolódik a kirakása, ezt gondolom a kreditoldalból is ki lehetett következtetni...). Volt egy hónap, amikor az összes fejes a Marveltől elment vmi konferenciára az USA másik végébe, és ott is maradtak jó darabig, ekkor a segédszerkesztők lettek az ideglenes főnökök, és ennek örömére egy rakás idióta sztorit találtak ki. A May nénis a legelvetemültebb, az F4-es csak fura, egyébként meg volt pár elvont, egyébként meg csak betettek pár ökörséget, más címeket meg egyáltalán nem érintett, megint mások meg kissé radikálisabban kezelték, pl. a mai napig talán legjobb Pókember-sztori, a Kölyök, aki... szintén segédszerkesztői hónapos szülemény.
Galamb:
Nem hiszem el! A May néni hírnökös sztorit végre elolvashatom!
El is olvstam gyorsan "Aranynagyi" - - kalandját. Nagyon tetszett, marha jó poénok voltak szwsz benne, marha jól fordítva. Amúgy mi volt tulajdonképpen ez a segédszerkeztők hónapja? Több ilyen történet született?
elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Marvel Mozaik 3. szám
Marvel Team-up 137
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése