HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (461/593) > >>

Gorgonita:
Kedves Mikulás!

Megkaptam a Mozaikot! Köszönöm!

Azért írok Neked, mert tudom, hogy mindig csak akkor kapsz levelet, ha kérnek tőled valamit. Aztán ha vége az ünnepeknek, nem is törődik Veled senki.
 De én most még azt is elmesélem melyik mozaik miért tetszett. Mert tudom, hogy szereted olvasni.

Na szóval:
 Sámson doki:
 Nagyon király volt, hogy végre nem aludtam el egy órán. És persze tanultam is valamit. Pláne, hogy tudom ám, a szuperhősöket és Ultront ki kell felejteni az igazi történetből. Kár hogy kevés az ilyen tanár.

Hulk.
 Hát ez pont olyan volt mint az én első randim. Feledhetetlen! "Zakót pocsolyába ne!"

Gyíkarcok
 A mamám elöszőr azt mondta hogy ezt nem olvashatom el, mert én is utánozni fogom a Pókembert. De én megmondtam neki hogy nem vagyok  buta ő se legyen! Azért van benne az impozáns kép a helikopter megmentéséről, hogy lássuk ilyet csak az igazi szuperhősök tudnak. Meg ott az elején a figyelmeztetés is. Ezek a felnőttek nem tudnak olvasni.

Illuminánsok
 Ezen is sokat nevettem, mert jól bealázza a Marvel crossoverek pontatlanságát. A kedvenc poénom, amikor Cap ás HawkEye mindent hal, és kitárgyal.

Apropó Cap. Nagyon jó a kép amikor odaadja a pajzsát szánkózni a kölyköknek. Ez olyan igazzán Ami Kapos cselekedet. De hova rohan Logan az ajándékkal? Most ő kapta, ő viszi, vagy ellopta?

Megrontó
 Ezt a böszmeséget! Hogy-hogy nem vették észre hogy van még nála egy rakétavető?! Azt hiszem most már duplánm is a képregénytörténelem része vagyok. Mert ide a 36.06-ois kaliberű kirgíz-keserű-keselyű hangtompitós, vontcsövű, hátrasiklás nélküli, köszörült golyós, percenkét 43 golyót kilövő agyonágyút, hogy ez nem így volt az eredetiben.

Fáklya.
 Ez volt a legaranyosabb. Fóleg a csattanója. Meg is fogadtam, hogy sose fogok dohányozni.

Leah
 Yeah! Nem tudom eddig melyik volt a kedvenc Spidey történetem, de most már ez lesz. Eszembe jutott róla az is, amikor Thor kapja a leveleket egy másik kislánytól. Meg hogy azt se olvastam volna Nélkületek! Komolyan csokorba kellene gyűjteni az ilyen legeket, és a képregény művészet, vagy a legszebb képregények címmel a nyitólappra linkelni, hogy új rajongókat szerezzünk.

May néni
 Hát igen. Emléxem milyen sokár regeltem be én is. Ez valamivel jobb megoldás mint a Chronopolisos.   Annyit hiányoltam belőle, hogy egy kicsit a hangulatot is lehetne fényezni benne. Hasonló érdeklődési körű emberek. Közösségi érzület. Nagy röhögések. Stb. Egyébként én mindig azért írok hátha lesz még olyan, ami testszett, és működik.

Szóval köszi mégegyszer! És mivel a levél elején megígértem hogy nem kéregetek, ezért követelem, hogy Karácsonykor is legyen frissítés!  

dr samson:

--- Idézet ---Sámson doki Hanuka magyarázatától egyszerűen padlót fogtam... (aki ezt kitalálta megérdemel egy tucat dícséretet.. nem teljesen komplett a biztos:))
--- Idézet vége ---

Hát igen, nem hiába mondom, hogy Peter David egy remek író.  Amúgy én is halálra röhögtem magam a fordítás közben...

beigli69:
MarvelMozaik2-3.

Végre elolvastam mindet. Ha könyvről lenne szó, akkor az kellen mondanom, hogy két kiválló novellaválogatást kaparinthattunk a markunkba. Mindegyik kis történet egy-egy kis gyöngyszeme a marvel univerzumnak, mégis a legjobban a második kötet Fenegyerek története, és a harmadik kötet Leah című Pókember sztorija fogott meg. Andersen meséihez tudnám csak hasonlítani őket (az utóbbi szinte A kis gyufaárus lány visszahangja). Nagy kár hogy ritkán születnek ilyen történetek. Talgaby külön köszönet hogy magyarra átültetted és így azokhoz is eljutnak, akik nem juthattak hozzá eredetiben ezekhez a történetekhez.
A többi történet alapvetően remek, és könnyed szórakozást nyújtott. Sámson doki Hanuka magyarázatától egyszerűen padlót fogtam... (aki ezt kitalálta megérdemel egy tucat dícséretet.. nem teljesen komplett a biztos:))
Ismét kitűnő munkát végeztetek mindannyian akik a két válogatáson dolgoztatok!

May néni mint Galactus hírnöke.

Nem semmi egy füzet, az egyszer biztos, bár csak egy álom. Ha nem paródiaként tálalják, nem lehett volna sehogy sem belepaszírozni ezt az abszurd elmejátékot, és akkor egy remek gondolattal lettünk volna szegényebbek. A honosításért itt is csak köszönetet lehet mondani, megérte dolgozni vele, gratulálok.

pepo05:
Hú, hát régen írtam ide, de a May néni sztori mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Nagyon komoly egy történet, zseniális komolya...egy hatalmas paródia. De mekkora poénok vannka már benne  
"nagy fiatalember"...."nova, hoznál nekem egy pohár tejet?". Dúúva  
Persze komolyabb logikát nem véljünk felfedezni, de mindenképp megéri elolvasni. A spidertomon vetettük fel, hogy May nénit úgy lehetne kiírni Peterék életéből, úgy, hogy mégse haljon meg, ha ő lenne az új Szellemlovas.  Láttuk, Hírnökként milyen jól megállja a helyét, szóval az ötlet határozottan jó!  

Köszönöm ezt a kis aranyos történetet és remélem mindenkinél járt már a Mikulás!

Sepi:
Az már megjelent magyarul, a Pókember és a Fekete Macska különszám valamelyik részébe került bele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése