HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
Na, Sepi már válaszolt helyettem. Honosítva szerintem nincs, de gondolom, ha egyszer eljutnak oda, a Chronopolis meglesz majd. de egyébként ha végasztünk a Dogs of Warral (ami 7 rész...), akkor egy olyan 2 részes sztori jön majd, amiben a hulk elégtételt vesz a Förtelemen a Bettyvel történtekért...
Galamb:
Köszi a választ!
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---U.I.: A felesége hogy halt meg? valahol van honosítva az a rész, vagy esetleg tervbe van -e véve itt?
--- Idézet vége ---
Betty sugárfertőzésben halt meg, azután amikor Förtelem beinjekciózta a saját vérével. Sokáig egyébként Bruce azt hitte, hogy a saját surgázásától halt meg. Azt viszont sajnos nem tudom, hogy ez melyik számban történt, de talán dr samson megtudja mondani.
+++
Azóta utánanéztem, az Incredible Hulk v2 466-os számában halt meg Betty, de nem tudom, hogy valahol is honosították.
Galamb:
Heh, pont aktuális ez a kutyás rész, úgyis pár nap múlva láthatjuk ahogy Zöld barátunk a tv-ben is nekimegy a blökiknek.
Bár ez a rész inkább az akcióra lett kihegyezve, és nem olyan "moralizálós", mint az előző, de így is tetszett, főleg hogy, maga Banner a narrátor. A honosítás is király, köszönöm szépen!
U.I.: A felesége hogy halt meg? valahol van honosítva az a rész, vagy esetleg tervbe van -e véve itt?
Troll:
Frissültünk
Hulk v3 #014 - A Háború Kutyái
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése