HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
--- Idézet ---Bizony van, bizony van...
--- Idézet vége ---
Szóval meg volt a rendelés? Helyes! akkor Supergirl nemsokára már repül is hozzám!
--- Idézet ---Viszont itt megint jól megfogták, hogy mennyire übertápos. De akkor már megint nem rétem az MA 1. hat részében, amit Ultron ellen művelt... Na sebaj, nem vagyok én ehhez elég képzett.
--- Idézet vége ---
Farek, a WWH-t nem olvastad? Na annak a végén tényleg kiderül, milyen tápos!
zozi56:
--- Idézet ---Teljesen megdöbbentem, hogy ez a Cloc hogy irányítja a főhőst, mennyire beosztja az idejét. Nagyon durva. Nem csoda, hogy szerencsétlen beleőrül, szerintem ennél kevesebbért is járna a diliház mindenkinek.
--- Idézet vége ---
Viszont Robertnek könnyebb így, hogy nem neki kell az életek fölött ítélkeznie (ez majd még vissza fog köszönni a hetedik részben (ami egyébként szerintem az egész csúcspontja)). Az szerintem sokkal megrázóbb lenne neki, ha egy reggel mondjuk azt olvasná az újságban, hogy mennyien meghaltak, mert ő úgy döntött, hogy máshol segít. Így ez most Cloc "felelőssége".
--- Idézet ---A honosítás tetszett, nem találtam benne kivetnivalót. Köszi szépen.
--- Idézet vége ---
Ennek én is (és szerintem Sepi is) igazán örülünk. Köszi.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi ---Én elvileg hamarosan meg fogom rendelni a neten, úgyhogy még van remény.
--- Idézet vége ---
Bizony van, bizony van...
Elolvastam az Őrszem első részét. Teljesen megdöbbentem, hogy ez a Cloc hogy irányítja a főhőst, mennyire beosztja az idejét. Nagyon durva. Nem csoda, hogy szerencsétlen beleőrül, szerintem ennél kevesebbért is járna a diliház mindenkinek. Viszont itt megint jól megfogták, hogy mennyire übertápos. De akkor már megint nem rétem az MA 1. hat részében, amit Ultron ellen művelt... Na sebaj, nem vagyok én ehhez elég képzett.
A honosítás tetszett, nem találtam benne kivetnivalót. Köszi szépen.
cornelius:
Azért rákérdezek, hátha tudnak segíteni ingyen is
Persze ígérni nem tudok semmit előre, de egy próbát megér.
Sepi:
Én elvileg hamarosan meg fogom rendelni a neten, úgyhogy még van remény.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése