HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Igen, kerestem, sőt, nem csak én. Elvileg már a tpb-t is kiadták a tengerentúlon. De az ötödik rész is fél év késéssel érkezett szkennben. Igazság szerint reménykedem, mást nem tehetek.
cornelius:
Hmm... ez érdekes. A Drain #6-ot én sem találom. DC-n kerested? Kiadták (bár a net szerint igen)? Megkeressem az ismerősöket haverokat ez ügyben? Ha egy jó képregény a téma, semmi sem drága
talgaby:
Ejnye, azt feltételezni rólam, hogy egy minit nem egyben adok le? Ha vminek nincs vége, akkor azt elkezdeni se engedem. (Ezért áll már a Drain is lassan két éve... sehol se találni a befejező részét.)
Sepi:
Ne aggódj, ez a sorozat már teljesen honosítva van, csak a borítók készülnek hozzá, aztán szépen lassan mennek ki a főoldalra.
cornelius:
Nekem tetszett, el van találva. Tényleg kicsit Sandman, kicsit Midnight Nation, de a folytatást kíváncsian várom.
Mondjuk az ilyen régebbi - ez 2005-2006-os - sorozatokat nem nagyon annyira szeretem elkezdeni olvasni, mert úgy járok velük, mint a Requiem Vámpírlovaggal: csak várom a folytatást, csak várom, telnek a hónapok... a netet meg hiába teszem tűvé érte, sehonnan nem tudom letölteni. Remélem ez a sorozat nem jár így
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése