HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (428/593) > >>

Genál:
nekem eddig kimondottan tetszik,jó ahogy bemutatja sentry életét

Farek:
Érdekes kis történet volt. Szegény Lindsay, hozzáment Bobhoz, de erősen vonzza őt az Őrszem is... nem egyszerű az élete. És ha az őrszem ott van, akkor még csak egy jót kettyinteni sem lehet. Szerencsétlen.
Alakul a történet, szépen, lassan, komótosan, de bízom benne, hogy aztán megjön a lendület is. Csak így tovább.

Sepi:
Frissültünk!
Sentry v2 #02

Farek:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Viszont Robertnek könnyebb így, hogy nem neki kell az életek fölött ítélkeznie (ez majd még vissza fog köszönni a hetedik részben (ami egyébként szerintem az egész csúcspontja)). Az szerintem sokkal megrázóbb lenne neki, ha egy reggel mondjuk azt olvasná az újságban, hogy mennyien meghaltak, mert ő úgy döntött, hogy máshol segít. Így ez most Cloc "felelőssége".
--- Idézet vége ---
Igen, de Cloc-ot ő programozta. Szóval mégis csak az ő felelőssége. Hatalmas lelki nyomás lehet ez. Pláne, hogy utána tudja a veszteségeket azokban az esetekben, amikor nem lépett közbe.

Off: igen, leadtam a rendelést. Már csak a végleges visszaigazolást látom.

talgaby:
Hát, nem egészen, mert ott egyszerűen inkább csak pofozkodik. Kb. ennyit sejtett róla Pak. Az igazi erejét csak ebben a miniben látni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése