HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (382/593) > >>

Galamb:
Köszi szépen mindkét történetet. A Drax mini valamiért nem jött be, kissé erőltetettek voltak ezek a "besétálnak hozzánk a földönkívüliek, oszt mi van?" szereplők; a nagypofájú mami, meg a kislány is elég valószerűtlenek voltak. Meg a többi városlakó is úgy viselkedett, mintha max csak külföldi bandíták ugrottak volna be hozzájuk, nem idegenek. Elhiszem én, hogy ez a Marvel univerzum, ahol ilyen esetek mindennaposak, de hát könyörgöm  ez Alaszka volt, és nem a Marvel féle New York, ahová időnkét Galactus körülnéuz. Ott esetleg hihető lett volna ilyen reakció a lakosok részéről.
 Meg apróság, de engem az öltönyben rohangáló Skrull pofa is idegesített: ha alakváltó, akkor mi a francnak kell neki földi ruha?
 A Prológus jobban bejött, bár a rajzok szwsz is bűnrondák lettek.
 A honosítás mindkét történetnél kiváló lett!    

SithLord:
Üdv! Köszi a Drax TPB és a Megsemmisülés Prológust,talgaby,gorgiasz,Sepi!      
Drax TPB
Ez a kis csajszi halálos volt,  én a helyében biztosan nem trécseltem volna idegenekkel,menekültem volna nagy ívben..A grafika kicsit nyomott volt,de a végére hozzá szoktam,összesítve a történetre jót és a grafikára egy elmegy-et adok.
Megsemmisülés Prológust
Itt meg olyan hirtelen történtek az események..kíváncsi leszek ,hogy mi lesz Drax-val és Cammi-vel! A grafika itt is gyengébb picit,de lehet,hogy csak az én elvárásaim nagyok!De,azért várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Megmondom őszintén, neked nem igazán tetszett a Drax mini. Nyilvánvaló, hogy a Megsemmisülés bevezetéséhez szükség volt rá, de maga mint önálló mini, nem igazán tetszett, nem nagyon nyert értelmet. Remélem, a későbbiekben kiderül majd, hogy mi a túró volt Drax-szal, mert én ott maradtam le róla, hogy a Cosmic Powers Unlimited 4. vagy 5. részében Kronosztól visszakapta az eszét és az emlékeit, és kibélkült a lányával. Nem mintha követném túlságosan a kozmikus vonalat, de ennek a mininek számomra magában se füle, se farka nem volt.

A prológus már jobban tetszett, egy elég ütős felvezetés egy nyilvánvalóan nagy és kozmikus történethez, erre igazán kíváncsi vagyok.

talgaby:
Az univerzum vége. Tudod: Nagy Bumm/Nagy Reccs. Itt jelen esetben egy szó szerinti határvonal a pozitív és a negatív világok között.

grey gargoyle:
Jól kezdődik az annihilation. Még jó, hogy nem olvastam végig eddig, most izgulhatok.
Eddig hibátlan. Jó volt az a rész amikor thanos beszélgetett Halállal. Fallen one és az a kis pixi nem látták a halált ha jól vettem ki. Viszont érdekes volt kislányként látni a halált, aki megkedvelte thanost és fogja a kezét, mint egy valódi kisgyerek.
A nova corps megsemisülése is izgalmas volt. Az is jó volt, ahogy draxot meg a kislányt beleszőtték a történetbe. (kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a nyughatatlan kislánynak a sorsa)
Egy kérdésem lenne. Mi az reccs? Valami univerzumok közötti átjáró, vagy mi? mert azt nem írták le sehol, pedig említve volt asszem a drax miniben is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése