HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (383/593) > >>

StakDrone:
Üdv!

Tegnap elolvastam a Drax tpb-t és az Annihilation-t is. A Drax mini határozottan ütős volt, bár az elején a rajzok nem nagyon fogtak meg, a végére egészen hozzászoktam, és a stílushoz nagyon is odaillőnek éreztem.
Ehhez képest az Annihilation rajzai az első pillanattól kezdve megdöbbentettek. Mintha a képregény 20 évet lépett volna vissza komolyságban az előzőhöz képest. Egyszerűen nem tudtam a történetre koncentrálni, annyira gyerekesek voltak a rajzok. Szégyen.
Lehet hogy csak az én igényeim nagyok, és nem érem be a 12 éves szinvonallal? Lehet, de tény, hogy a két alkotás között generációs szakadék tátong a megvalósítást illetően. (Az Annihilation borítója azért tetszett)

grey gargoyle:
Elolvastam ezt a drax tpb-t, nagyon király volt, köszönet a honosításért.

Galan:
Srácok!Ti aztán jol kitettetek magatokért!!és értünk...

Köszönet a gyors folytatásért!Erre tényleg nem gondoltam volna:)

Öveket becsatolni,villanyokat leoltani...elő a popcorn-t és a kolát,mert máris kezdetét veszi az Annihilácio prolog.Zsupsz bele ))

Köszönöm mégegyszer

keildavid:
Igen, valóban kiraktad azt az  F4-John Byrne korszakból, amelyben a Skrull bolygó megsemmisült. Én még jól emlékszem.

talgaby:
Is, meg hát ha egyszer ez a recept bevált tavaly a Planet Hulk esetében, akkor minek megváltoztatni?  Így is az év egész hátralévő része elfog ezzel menni, akkora sztori (és még így is hamarabb lenyomjuk, mint ameddig az eredeti megjelenés tartott).

Ja, és az elsőre: A skrull anyabolygó igen, még réges-régen (ööö... talán már kiraktuk a Byrne-F4-ből azt a sztorit, most nem emlékszem), a kree-ké viszont nem. Őrájuk még visszatérünk majd, csak eléggé sokára, a Ronan-mini az utolsó lesz a négy közül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése