HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Vagy rossz vagdosás eredménye. (Nincs most itt a szövegkönyv, hogy megnézzem, ott szúrtam-e el.)
Valójában mindkét verzió elő fog kerülni, lesz Megsemmisülés és Annihiláció is benne. Majd később fény derül rá, hogy miért kellett mindkettőt használnunk. De alapvetően a magyarosabb lesz előtérben.
freakdavE:
Elolvastam az Megsemmisülés prológusát. Felvázolta az ellenséget és a főbb szereplők történetszálait is elindította. Egy prológustól kár többet várni, és ez a történet ennek célnak megfelelt.
Ami a rajzokat illeti, szerintem közel sem olyan rosszak, mint ahogy azt a véleményezők többsége látja, de nem is vágódtam tőle hanyatt.
A honosítás jó lett. Csak szőrszálhasogatás, de ha Annihilus nem lett Megsemmisítő, akkor az Annihilation miért lett megsemmisítés, miért nem annihiláció? Utóbbi sci-fisebben hangzott volna, pláne, hogy a címfeliratba is beleraktátok.
Még valami. A Drax miniben van egy elég csúnya "nyomdahiba": A hatodik oldal ötödik bubijában Holdkóros szövege a következő: "Azt hiszed, úgye jutok át ezen az erőtéren, hogy a szádba lépjek?..." Ez nagyon földönkívüliül hangzik.
dr samson:
Hm, emlékeim szerint a kérdéseid nagy részére a Nova miniből választ kapsz majd!
garrido:
Nekem sem tetszett a Draxos sztori. Ilyen egyszer olvasható.
A képek sem igazán. Sőt ha már Drax, igazából fel sem lehet ismerni, úgy átváltoztatták. A Vértestvérek is furák.
Azt azért valaki elárulhatnál, hogy mitől ilyen kemények ezek a "rovarok"? Most ezek űrhajók vagy bogarak? Vagy mindkettő? Gondolom. Érdekes, hogy esélytelen volt az egész Verge rendszer a rovarok ellen.
Farek:
--- Idézetet írta: galamb ---Meg apróság, de engem az öltönyben rohangáló Skrull pofa is idegesített: ha alakváltó, akkor mi a francnak kell neki földi ruha?
--- Idézet vége ---
Te sem szeretnél meztelenül rohangálni, hiába tudsz ruhát alkotni a saját testedből
Inkább az a fura, hogy a sima konfekcióöltönyében simán tudta Thanos kinézetét utánozni. Nem valószínű, hogy Alaszkában instabil molekulákból nyomja a helyi Griff Gentlemen's az öltönyöket
Vagy csak a feje változott át?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése