HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Frissültünk!
Megsemmisülés: Nova 1.
Gorgonita:
Annihilation: Mi az hogy a Novák csak úgy lezárják a csillagkapukat? Az Ori az mán smafu?!
Rebellis:
Elolvastam a Drax-et és szerintem állati jó volt. Egyáltalán nem vagyok képben az ilyen kozmikus dolgokban, senkit sem ismertem a képregényben, mégis nagyon élveztem elejétől a végéig! A grafika sokaknak nem jöttek be, nekem igen. Nagyon szeretem az ilyen rajzokat, a képregény hangulatához is passzolt uh teljesen jó! A kislány karaktere is bejött, az nagyszájú mammer meg pont úgy viselkedett, ahogy szerintem egy jenki vénasszony tenné (legalábbis az általam ismert amcsik alapján). Ami még beött az az, hogy az idegenek gyilkolásztak is. ne szeretem amikor különösen veszélyes börtöntöltelékek hirtelen lelkiismeretesek és humanistákká válnak, mint rendszerint az ilyen történetekben. gratula a honosításért, ez első ilyen témájú képregény ami tényleg tetszett (leszámítva pár x-men történetet, ahol kiruccannak univerzumot mentegeni), és érdekel a folytatás!
Gorgonita:
Köszönet a Drax-ért! Most már tudom ki ez a lány, akivel végigbumlizza az Annihilationt. Köszi a fordítást!
freakdavE:
--- Idézet ---Majd később fény derül rá, hogy miért kellett mindkettőt használnunk.
--- Idézet vége ---
Hmm...ez érdekes.
--- Idézet ---Vagy rossz vagdosás eredménye. (Nincs most itt a szövegkönyv, hogy megnézzem, ott szúrtam-e el.)
--- Idézet vége ---
Azt nem tudom. Ha nyomtatott képregényben látok hasonlót, az nagyon idegesítő, de ti elég egyszerűen kijavíthatjátok. Azért szóltam, hogy ennek a (szerintem) remek mininek a honosítása tökéletes legyen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése