HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (379/593) > >>

garrido:
Köszi az Annihilation új részét, a Novát.
Húzzák az időt rendesen, mire elérünk a nagy attrakcióhoz.  

keildavid:
A Megsemmisülés Prológusában minden oldalon feletti sarokban van írva egy-egy szöveg, hogy Megsemmisülés plusz 7 nap, Plusz 12 nap és így tovább. Ez azt jelenti, hogy mind más időben zajlott le? Pl. Nova, Ezüst Utazó, Ronan, Szuper Skrull és Annihilus. Szóval akkor ők nem egy időben értesültek az esetről. Így már érthető, hogy hogyan van ez.

talgaby:

--- Idézet ---Én azt hittem, hogy havonta egy részt terveztek kirakni. Pl. első vasárnapra Nova, második vasárnapra Ezüst Utazó és a többi.
--- Idézet vége ---
Nem, mert ez nem egészen így megy. Eredetiben a négy mini egymással párhuzamosan jelent meg, de nem egy időben játszódik. Történeti sorrendben haladunk, vagyis egy adott mini folyamatosan fog menni. Sőt, az Annihilation folytatása, a Conquest is valamiért így haladt (leszámítva a Novát), egyedül a mostani War of Kingsben mennek egyik füzetből a másikba a sztorik.

keildavid:
Ez aztán a nagyszerű kezdet az Annihilációnak=Megsemmisülésnek. Most a Nova 1. részével kezdted. Nagyon jó történet. Ahogy ezt a múlt héten mondtam a Drax miniről, ugyanúgy nem tudtak a többi szuperhősök az esetről. Pl. X.Men, F4, Bosszú Angyalai, bizonyos értelemben az Új Harcosok, és a többi. Más szóval tényleg nagyon jó történet.
Jól olvastam, hogy ez a Nova mini négy héten keresztül folytatódik? Ez azt jelenti, hogy jövő héten vasárnap is lesz a Nova mini folytatása? Én azt hittem, hogy havonta egy részt terveztek kirakni. Pl. első vasárnapra Nova, második vasárnapra Ezüst Utazó és a többi.
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és sepi a Nova képregényért! További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Asys:
Talgaby-nak,Sepi-nek és Gorgiasz-nak köszönöm a Megsemmisülés:Nova első részét!      
Izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik a folytatás!  
Nova eléggé öntörvényű és lázadó figura;ez már csak azért is furcsa,mert egy nagyobb katonai szakasz tagja (volt)!Nagy pillanat volt,ahogy ez a ,,mesterséges lelkiismeret'' feltuningolta Rider-t!  
Drax felbukkanása további konfliktusok forrása lehet...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése