HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (378/593) > >>

StakDrone:
Na ez aztán a képregény! 10/10 minden kategóriában. Magasan felülmúlta az előző infantilizmusát.

galamb: a Nova csak a Xandari civilizációt védelmezi (védelmezte), a Zöld Lámpások meg amolyan multi-univerzális rendfenntartók. Egyetlen zöld lámpásnak is akkora ereje volt, mint e képregény végén Novának.

Amúgy szerintem a Marvel univerzum összefüggőbb a DC-nél. Utóbbiban nem volt nagy divat a különféle szuperhősöket egy világba zárni, ezért voltak is a korábbi időkben ütközések.

dr samson:
Hát, ha engem kérdezel van alapja, mert még az erejüket is egy kicsit hasonlóan kapják...

Galamb:
Köszi szépen, hogy újabb marvel hőst ismerhettem meg közelebbről, tényleg lázadó figurának tűnik, de szimpi.
 Egy kérdésem még lenne: az elég nyilvánvaló, hogy a Marvel és a DC szeret egymás karaktereitől kicsit lopkodni, úgyhogy lehet valami alapja, hogy a Nova- és a Zöld lámás- szervezetek közt van némi hasonlóság? Hiszen ha jól tudom mindkettő a galaxis védelmét szólgállja, nem?  
A rajzok egész jók voltak (külön öröm, hogy egy magyar származású alkotó is részt vett benne), a honosítás profi.  

gorgiasz:

--- Idézetet írta: dr samson ---Hozzá teszem, a Silver Surfer nem az én hibám, az beírásra vár, én már lefordítottam...
--- Idézet vége ---

Ezt tanúsítom,mert a beírása rám vár,csak mostanság a vizsgaidőszak és technikai problémák
rendesen hátráltattak,de nyugalom időre kész lesz!

dr samson:

--- Idézet ---Megsemmisülés plusz 7 nap, Plusz 12 nap és így tovább. Ez azt jelenti, hogy mind más időben zajlott le?
--- Idézet vége ---
Igen, ezek az időpontok azt jelölik, hogy mennyi idő telt el a Nova Alakulat pusztulása óta. Amúgy az általad felvázolt rendszer már csak azért sem lenne lehetséges, mert jeneleg csak a Nova van még készen a minik közül. Hozzá teszem, a Silver Surfer nem az én hibám, az beírásra vár, én már lefordítottam...  Ellenben neki kéne kezdenem végre a Ronannak is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése