HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Gamma Leonis:
Nova 4. része.
Galamb:
Köszi szépen, a történet továbbra is tartja a magas színvonalat, Nova meg egyre jobban süllyed a szószban, tényleg ennyi lényt megmenteni nem piskóta! A honosítás király lett!
grey gargoyle:
Tényleg szuper az egész, nekem ez is nagyon tetszik, a draxos is tetszett. Egyre izgalmasabb ez a mini, és tök jó, hogy egymás után vannak a részek folyamatosan, rögtön vissza lehet lapozni, mivel fejeződött be az előző rész, vagy gyorsabban végig lehet olvasni a négy részt. az is yo, hogy hetente kapunk egy új rész, ezért külön köszönet. Cammy beszólásai nekem is tetszettek. (Az egyiken vödör van a másikon köpeny)
A szupernehéz hajót meg annihilus robbantotta szét, és azt látták Nováék, nem?
dr samson:
Már régen olvastam, de az Ateratar nem attól robbant fel, hogy nyitottak benne egy csillagkaput?
--- Idézet ---Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus, és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült átjönniük erre a síkra?
--- Idézet vége ---
Erre elvileg majd lesz utalás az Ezüst Utazó miniben. Ha jól emlékszem...
StakDrone:
Jól alakul a sztori tényleg, de valóban, ahogy Gery is írta kicsit összecsapták a végét, nekem sem tiszta mitől is robbant fel az Ateratar. (Miközben Nova is, Kvazár is "látta", mi semmit...)
Remélem a kiscsaj elkezd valamit kezdeni magával, mert poénos beszólásokkal nem lehet sokáig kihúzni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése