HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Gamma Leonis:
Oké, hogy ez az első világegyetem megmentő akciója Novának, de melyik a másik?
Egyébként nagy kedvenceim a kozmikus hatalmat kapott átlagemberek. Bár Jane Grey mutáns volt, de még egy telepatának is sok volt a Főnix-erő.
Jó mély szószban van Richard (Nova). De ha nem lenne ennyire nehéz a helyzete, közel sem lenne ennyire élvezetes a története.
Szerk.: A Falanx az egy kellemetlen és durva izé. Pontos kilétét még nem tudtam kideríteni, egy biztos, kemény ellenfél. Alapból nehéz legyőzni. Ego "csak egy" élő bolygó. Annyira nem lehet nehéz ellenfél. Bár mi jöhet a Falanx után?
Szegény Nova. Esetleg még a Királyok háborúja jut eszembe mint igazán zűrös eset, de még olvastam egy-két kalandjáról az "életrajzában".
Egy biztos, az alkotók jó sztorikat adtak a karakternek.
Amondin:
Nem semmi, ígéretesnek ígérkezik.
Gondolom akkor is vele lesz a Nova erő.
Remélem majd valamikor olvashatom is a történetet az oldalon.
talgaby:
Nem lövök le nagy poént: pusztán megmentenie az ismert világegyetemet.
Kétszer.
Amondin:
Értem én csak kicsit idegesítő hogy azt hisszük meghalt aztán meg csak úgy kiderül hogy valahogy mégis túlélte.
Novának meg még ennél is nagyobb felelősége lesz?
Kíváncsian várom mit kell majd megoldania.
talgaby:
--- Idézetet írta: Amondin ---Annihilus tényleg elszánta magát a cselekvésre de nem értem hogy lehet még életben? Hiszen az F4 256-dik számában meghalt vagy valahogy túlélte?
--- Idézet vége ---
Mivel ez egy képregény, így persze. Annihilus amúgy is arról híres, hogy talán mindenki másnál nehezebb kinyírni.
--- Idézet ---Át lehetet érezni Nova helyzetét hogy egyedül maradt az alakulatból és még az összes Nova erejét magába kellett szívnia hogy megmentse a Xandari Világelmét. Azt hittem ennél nagyobb felelőséget nem kaphat már, de tévedtem.
--- Idézet vége ---
Lesz rajta még felelősség dögivel, csak kérdés, hogyan tudjuk majd azt honosítani. Az Annihilation végével már így is ingoványos talajra fogunk lépni.
--- Idézet ---Bár egyszer feltűnt nekem, hogy Az FQ-n levő Galaxis Őrzőiben láttam egy nőnemű személy is, szintén a Kvazár nevet viseli.
--- Idézet vége ---
Erről még lesz szó. Egyrészt rögtön a következő részben, másrészt meg majd a főmini alatt (és igen, ezért rossz picit, hogy az Annihilation-vonalra épülő GoG v2 megy ott, miközben 2010 vége előtt esélytelen megjelentetni az előzményeit nálunk..)
--- Idézet ---Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus, és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült átjönniük erre a síkra?
--- Idézet vége ---
A honnanra lesznek ilyen-olyan infók, de alapvetően arra épít, amit eddig megtudhattunk a Negatív Zónáról (Byrne-féle kirándulás, meg mintha az F4 v3-ban is lett volna valami hosszabb sztori a Zónával). A hogyant meg láttad a Ptrológus legelején, Kylnen. Az állomás neve, a Reccs, eléggé beszédes a hollétét illetően.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése