HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (373/593) > >>

garrido:
Kezd tisztulni a kép, de még mindig sok kérdés van.
Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus, és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült átjönniük erre a síkra?
Nekem nem tiszta, de a Kallis Ateratárt hogy pusztították el? Talán valami szuperfegyere van Annihillusnak?
Kíváncsian várom a folytatást.

keildavid:
A Nova 03. része nagyszerű, izgalmas, kozmikus történet. Ha jól látom, megjelent Kvazár.(Bár egyszer feltűnt nekem, hogy Az FQ-n levő Galaxis Őrzőiben láttam egy nőnemű személy is, szintén a Kvazár nevet viseli.) Annihilus pedig szintén fontos szerephez jut. A folytatásból nyilván kiderül, hogy mi lesz a hőseink további sorsa.
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és sepi a Nova 03. részért.

Asys:
Talgaby-nak,Gorgiasz-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés-Nova harmadik részét!      
Királykategória ez a story,fantasztikus képregény és kegyetlenül jók a szereplők!      
Cammi a humoros beszólásaival,Drax a hideg vérmérsékletével és magabiztosságával,Kvazár a megkérdőjelezhetetlen,önzetlen hősiességével;mind-mind remek karakter!  
Nova is szimpatikus;kicsit bizonytalan a srác,de szinte biztos,hogy nemsokára hatalmas hőstetteket fog véghezvinni!

Amondin:
Üdvözlet
Még új vagyok ezen a fórumon de remélem nem bánjátok ha én is hozzászólok az Annihalációhoz.
A Drax tpb jó volt szerintem a történetnek csak jót tett Paibok ottléte így volt egy értelmes lény is a csapatban, bár a végére Drax is értelmes lett. De ez a Holdkóros hogy a feje nélkül is képes élni ez még új volt nekem.
A Prológus úgyszintén jó volt talán még a Drax tpbnél is jobb. Annihilus tényleg elszánta magát a cselekvésre de nem értem hogy lehet még életben? Hiszen az F4 256-dik számában meghalt vagy valahogy túlélte?
Érdekesnek igérkezik ez a történet Ezüst Utazóval Rorannal Novával és a Szuperskrullal.
A Nova 1-3 ugyan nem múlta felül a Prológust de nekem tetszet. Át lehetet érezni Nova helyzetét hogy egyedül maradt az alakulatból és még az összes Nova erejét magába kellett szívnia hogy megmentse a Xandari Világelmét. Azt hittem ennél nagyobb felelőséget nem kaphat már, de tévedtem.
18,6 millió élőlénynek segíteni úgy hogy a legkissebb önuralomhiány következtében mindenkit megölhet...
Csoda hogy nem őrült bele. Most meg Annihilus seregével kell szembenéznie...
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz Nova sorsa végül.
Köszönöm Talgabynak Gorgiasnak és Sepinek ezt a nagyszerű történetet.

Sepi:
Frissültünk!
Megsemmisülés - Nova #03

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése