HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Elolvastam a Silver Sable 09. számot. E részben megtudhattuk Sable múltjáról. Hát eléggé rossz múltja volt/van, mert az apja nagyon kegyetlen volt. Nem gondoltam, hogy Silver Sable gyilkolni is szokott. Homokember pedig akkoriban a jó oldalon volt, de '99-ben megint bűnőző lett, ha jól mondom. Egy kérdés: a Silver Sable 07. szám végén volt egy szöveg, a Holtváz #18. és #19. számról, hogy ott is vendégszerepelt Silver Sable és a Vad Banda. De ez nem a ti foglalásotok közé tartozik. Akkor ezek szerint az eredetiben is szerepelt ez a szöveg?
Ezer köszönet talgaby, Darkness(+Troll) és nitro a Silver Sable képregényért és sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
talgaby:
Lesz, ha jut időm rá, de előtte még az XM FC v2-t kellene letudni.
Sepi:
Az X-Men First Class majd az Xfanzine-on lesz talán nemsokára. Már lehet náluk szavazni, hogy mi legyen a következő kikerülő képregény, és ez az egyik közülük. Így lehet menni szavazni oda.
A Wolverine First Class meg majd talán nálunk lesz, de nem mostanában.
Amondin:
Köszönöm a válaszokat a kettő közül várható valamelyiknek a honosítása?
dr samson:
--- Idézet ---itt lenne egy kérdésem az a póklény egy fészek harcos volt vagy csak egy ismeretlen idegen lény?
--- Idézet vége ---
Szerintem ismeretlen. Max a fészekről koppintották.
--- Idézet ---Az lenne még a kérdésem hogy a Vasember az F4 az Avengers a Hulk és a Pókemberen kívül milyen MK füzetek vannak még?
--- Idézet vége ---
Hát, ezek, amiket felsoroltál, illetve a Marvel Adventures Super-heroes, ahol különféle hősöknek (most pl amerika Kapitánynak) vannak 1-2 részes kalandjai. Az X-mennek nincs külön MK képregénye, helyette nekik ott van az X-men és a Wolverine First Class, ami szintén nagyon hasonló az MK képregényekhez.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése