HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Frissültünk!
Megsemmisülés - Nova 04.
grey gargoyle:
nagyjából ugyanazt tudom én is írni a silver sable 9-re mint az előttem felszólalók. Alapvetően ami tetszett benne, hogy jó volt megismerni ilyen részletességgel Sable eredetét. Ami nem tetszett pl amikor eltörte a másik nő lábát, és utána annak semmi baja nem volt, meg a kopasz baba masnival a fején, meg az apja idióta viselkedése folyton, de ezek apróságok, úgyhogy köszönöm én is honosítást.
Asys:
Köszönöm a honosítóknak a Silver Sable kilencedik részét!
Tényleg frankó kis visszatekintő történet volt,elég sok mindent megtudhattunk a címszereplő múltjáról!
Silver különben kiköpött olyan,mint egy ,,női Megtorló''!
Homokember jó és erős karakter;kár,hogy elhagyja a csapatot,nagy érvágás ez a Vad Bandának...
Galamb:
Én is köszönöm, hogy megismerhettem Silver múltját, egész jól sikerült ez eredettörténet. Hát egy ilyen fater mellett nem csodálom, hogy A csaj is jégszívű, kőkemény emberré vált. A honosítás profi lett.
talgaby:
Akkor hivatalosan is:
Frissültünk!
Silver Sable 09.
És a válaszok:
Sable mindig is ölt. Sose volt az a mimóza fajta, ő egy zsoldos. És ebben a korszakban a képregények már nem is riadtak vissza attól, hogy a főhős is irtsa a népet, ha a történet úgy kívánta.
És igen, az utalásokat én általában érintetlenül hagyom, bármire is utaljanak. Egyszerűen csak azért, mert sose lehet tudni, hátha egyszer annak is lesz magyar kiadása, bármilyen esélytelennek is tűnjön. Meg amúgy is szeretem még az akár félszáz éves utalásokat is a helyén hagyni, esetleg időnként magyarázom őket külön szövegdobozban, hogy más is értse.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése