HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Dr Samsonnak és Sepinek ezt a háromkalandos képregényt.
A Vasember tettszett, és ugyanúgy a Hulk is de itt lenne egy kérdésem az a póklény egy fészek harcos volt vagy csak egy ismeretlen idegen lény?
A Franklin Richards pedig vicces volt.
Az lenne még a kérdésem hogy a Vasember az F4 az Avengers a Hulk és a Pókemberen kívül milyen MK füzetek vannak még? (Gondolok itt az X-menre Daredevilre Amerika Kapitányra stb)
És Boldog születésnapot Sepi és Gratulálok az eddigi 150 beírásaidért.
talgaby:
--- Idézetet írta: Gery ---Érdekes, hogy mekkora erőbeli különbség van a két univerzum között.
--- Idézet vége ---
Valójában nem. Annihilus birodalma kiterjedésre tudtommal nincs akkora, mint a siár/skrull/kree hármas együttesen, csak mivel bogarak, ezért átkozottul sokan vannak.
--- Idézet ---Mekkora serege volt egyébként Annihilusnak? Számszerűleg, kb?
--- Idézet vége ---
Minimum milliárdos nagyságrend, de inkább több tíz milliárdosra tippelek.
--- Idézet ---Úgy tudom Galactus is tartózkodott a Negatív Zónában (valamelyik F4 történetben történt), és emlékeim szerint nem tetszett neki és visszatért. Mi volt ennek az oka? Talán kiüldözték?
--- Idézet vége ---
Is, meg talán nem bírta az ottani energiát megemészteni, vagy csak nagyon alacsony hatásfokkal.
Nem képregényes szempontból meg akárcsak a nyolcvanas években, akkor is kifogytak a szerkesztők az ötletekből, és kellett nekik Galactus, hogy legyen megint egy nagy ellenfél.
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid ---De úgy tudom azt a MK Vasember sorozatot a ComicsSquad-osok foglalták le.
--- Idézet vége ---
Jól tudod, ott lesz majd valamikor. Ezért is nem az lett írva a végére, hogy a HálóZsákon fog folytatódni.
garrido:
--- Idézetet írta: talgaby ---A seregre egy áttételes utalás van, egyszerűen fogta az általa uralt néhány millió lakott bolygó katonaságát, felcuccolta őket, és csókolom.
--- Idézet vége ---
Érdekes, hogy mekkora erőbeli különbség van a két univerzum között.
Kíváncsi vagyok, hogy a Skrullok, a Shiár Birodalom vagy a Spartaiak képesek-e felvenni a kesztyűt a bogarakkal.
Mekkora serege volt egyébként Annihilusnak? Számszerűleg, kb?
Még egy kérdés, kicsit más.
Úgy tudom Galactus is tartózkodott a Negatív Zónában (valamelyik F4 történetben történt), és emlékeim szerint nem tetszett neki és visszatért. Mi volt ennek az oka? Talán kiüldözték?
keildavid:
Ez a képregény pedig nagyszerű. Háromféle történet van benne. Az első Vasember. Bár a végén az volt írva, hogy a Marvel Kalandok Vasemberben többet megtudhatunk róla. De úgy tudom azt a MK Vasember sorozatot a ComicsSquad-osok foglalták le. A második Hulk történet pedig nagyszerű, izgalmas volt. A harmadik pedig Fraklin Richards vicces történet. Tényleg nagyszerű volt. A végén pedig itt is van egy leírás, hogy hamarosan lesz Franklin Richards képregény. Ezek szerint ezt tervezed honosítani talgaby.
Ezer köszönet dr samson, talgaby és sepi e képregényért. És sepi neked pedig újból boldog születésnapot kívánok neked és gratulálok a 150. beírásodért.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése