HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (366/593) > >>

garrido:
Annihilus sosem volt ennyire kemény.
Honnan szedte ezt az erőt???

Novába akkora erő lakozik, hogy azt elképzelni is nehéz, ez a bogár meg erősebb nála, azért ez tréfás.  
Én már azon is elnevetgéltem amikor Kvazárt lenyomta, de hogy Nova gyengébb nála...  

Jó volt a sztori, de az erőviszonyokat egy kicsit eltúlozták.

keildavid:
Nagyszerű a Nova mini 4. befejező része. Galaktikus, kozmikus, izgalmas történet volt. Nováról nem gondoltam, hogy ilyen erős. Amikor láttam az F4-ben itt a HZS-n levő DeFalco-érából a Végtelen Háborúhoz kapcsolódó történetben, akkoriban eléggé vicces kölyöknek tűnt. De itt ahogy látom a miniben, ő felnőtt, komoly és néha itt is vicces. Ami pedig Annihilust illeti, az tényleg egy erős lény.Bár nekem úgy tűnt, hogy Kvazár meghalt. Amikor szembeszállt Annihilusszal. Lehetséges ez? Vagy még életben van? És az egész történet tényleg, mert ezt már egyszer elmondtam, hogy a történet szerint nem értesültek az esetről a szuperhősök és az emberek.  
Ezer köszönet Talgaby, Gorgiasz és Sepi a Nova képregényért. Bár a folytatásról hamarosan kiderül, tehát erről nem kérdezek semmit.
 Szerk.: eltávolítottam a spoilert a Kvazárral kapcsolatos kérdésnél.

zozi56:
Most már látszik a főoldalon is.

Sepi:
Javítva. Az időzítésbe egy kis hiba csúszott, ugyanis véletlenül szeptemberre volt beállítva.  
De fogjátok fel úgy, hogy addig ti, fórumozók megkaptátok bónuszba.

Asys:
Talgaby-nak,Gorgiasz-nak és Sepi-nek köszönöm a Nova TPB negyedik részét!      
Megdöbbentő vége lett;nem gondoltam volna,hogy Annihilus ilyen kraftos!  
Eddig se unatkoztunk,de a java még csak most jön!  
Melyik TPB következik majd?
U.i.:a főoldalon nincs kint a képregény,csak itt a fórumban...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése