HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (356/593) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek ---És ugyan már, nem tudod, hogy a Marvel univerzumban mindenki energialány, ezért senki nem hal meg, csak ideiglenesen átalakul    ?
--- Idézet vége ---

Hogy Captain Marvelnél miért nem tudták kitalálni ezt  

gorgiasz:

--- Idézetet írta: keildavid ---Kicsoda az a tündérlény, Thanos vállán? Nem ismertem fel. És ha jól olvastam, Skreet-nek nevezi magát.
--- Idézet vége ---

Róla többet megtudsz majd(bár nem sokkal többet)az Ezüst Utazó mini 3.vagy 4.füzetében,pontosan már nem emlékszem melyikben.

keildavid:
Most már érthető. Terrax azért él, mert ő is egy kozmikus energialény, mint Ezüst Utazó. Ezt azért kérdeztem, mert amit az előbb említettem, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt.

Farek:
Ó, azóta Thanos földműves időszaka már nagyon gyakran véget ért. Többek között a Végtelen háborúban és Kereszteshadjáratban, a Kozmikus Hatalmakban, meg ilyenek.
Skreet a Thanos ongoing/mini közben csapódott hozzá.
És ugyan már, nem tudod, hogy a Marvel univerzumban mindenki energialány, ezért senki nem hal meg, csak ideiglenesen átalakul   ?

keildavid:
Az a 12 részes ongoing amiről beszéltek, az a Thanos mini? Ha jól emlékszem, azt a Chronopolis foglalta le. Vagy valamit félreértettem?
Meg azonkívül Thanos mindig is furcsa volt, mert legtöbbször kék-sárga jelmezt hord, most meg más ruhát visel és úgy néz ki, mint a Végtelen Háború mini utolsó rész végén(Chronopolison), hogy ő növényeket termeszt, mint egy földműves.
Kicsoda az a tündérlény, Thanos vállán? Nem ismertem fel. És ha jól olvastam, Skreet-nek nevezi magát.
És ha már a Hírnökről is volt szó. Terrax vagy más néven Tyros egyszer láthattuk, hogy ő meghalt(?). Hiszen az Ezüst Utazó megsemmisítette(itt a Hálózsákon is látható a F4 John Byrne-korszak 4. kötetben). De akkor hogy lehet Terrax életben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése