HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (357/593) > >>

Farek:
Ami egyébként véleményem szerint nem volt egy akkor nagy durranás, kicsi többet vártam Starlintól. Gondolom, nem véletlen, hogy csak 12 részt élt meg...
Bár a Galactus-Thanos összecsapás nem rossz

talgaby:
De a Szerkeszt gomb szép nagy és magyarul van...

Történetileg az a nagyon korai előzménye, csak azt már nem akartam megcsinálni még előtte, pedig pár elemet (pl. Kyln) az mutat be. Már ha a 12 részesre sikerült ongoingjára gondolsz.

Galan:

--- Idézetet írta: Gamma Leonis ---Thanos az egyik legnagyobb gazfickója a Marvel Univerzumnak. Remélem, Drax végül csak kicsinálja!
--- Idézet vége ---
Thanost...azt kötve hiszem
Thanos a szememben a LEGnagyobb stratéga.Őt még nem igen tudták legyőzni egyszer sem,pedig azért jópár kemény csatában részt vett...
Ő az aki mindent elért...Volt mikor ő volt a mindenség....Volt mikor nálánál erősebbekkel csatázott és egyszer sem maradt alul v. legalábbis döntetlenre vitte...Végül pedig a halál szivét is sikerült elnyernie

--- Idézetet írta: Farek ---Ki tudja, lehet, hogy ez a veréb, vagy véreb, vagy mi a szösz, igazat mondott, és tényleg annyira törvényszerűség az egész, mint G. Aztán persze az is lehet, hogy egyszerűen már Öröklétnek már elege van a sok fajból, akik benne élősködnek, és örül, hogy valaki ipari szinten ritkítja őket
--- Idézet vége ---
Akkor képzelem a Halál mennyire örülhet,h. birodalmában növekedik a populáció

Még 1 apróság,kérdésbe ágyazva...Ez a történet kronologiailag a Thanos mini után játszódik,ugye??

Ui.:Lnézést a tripla posztért  Törölni sajnos nem tudok

Farek:

--- Idézetet írta: Galan ---Galactus egyik gyengéje az éhsége,amivel az ereje is jelentősen csökken.A másik pedig az őróla iró kronikások.
E 2 tényező miatt tudják csak legyőzni a földi szuperhősők.Ennek tanubizonysága a What if...sorozat azon darabja,ahol a történet azt pedzegeti,mi lett volna ha G.-t az F4 helyett Bosszú angyalainak kellett volna eltéritenie,a Föld teljes elnyelésétől....
--- Idézet vége ---
Anivel egyébként szemezgetek egy ideje honosítás céljából. Lehet, hogy egyszer sor kerül rá. Bár megmondom őszintén, nekem nem is annyira a történet tetszett, hanem az első pár oldal, amiben levezetik a jó kis What if...? alaphelyzetet, hogy hogyan is kerülnek az Angyalok a nagy G. útjába, az F4 helyett. Az szerintem pár kockányi fantasztikus ok-okozat összefüggés...

--- Idézetet írta: Galan ---De eme történethez visszakanyarodva,azt nem értem,h. Annihilus általi pusztitásokba,miért nem szolnak bele a kozmikus felsőhatalmak(Öröklét,Végtelenség,Káosz és rend,G. stb).
Öröklétet kifejezetten hiányolom...
--- Idézet vége ---

Ki tudja, lehet, hogy ez a veréb, vagy véreb, vagy mi a szösz, igazat mondott, és tényleg annyira törvényszerűség az egész, mint G. Aztán persze az is lehet, hogy egyszerűen már Öröklétnek már elege van a sok fajból, akik benne élősködnek, és örül, hogy valaki ipari szinten ritkítja őket

Galan:

--- Idézetet írta: Gamma Leonis ---Thanos az egyik legnagyobb gazfickója a Marvel Univerzumnak. Remélem, Drax végül csak kicsinálja!

A Bukott nem éppen szolgalelkű babapiskóta. Ahogy Thanos mondta, lenyomta, és így a Bukott szolgálja őt.

A hírnököket meg lehet ölni! Sőt, Galactus sem legyőzhetetlen, mert egyszer Terrax az éhező, legyengült bolygófalót a Földre csalta, és itt a hősök leverték a haldokló Galactust.

Annihilus hódítani jött, nem keres szövetségeseket. Amint Kvazár sorsán is látható, gyűjti a kozmikus energiákat. Novát is felfalta volna...

Annihilus csöppet sem tart Galactustól. Sőt, direkt keresi.
--- Idézet vége ---

Galactus egyik gyengéje az éhsége,amivel az ereje is jelentősen csökken.A másik pedig az őróla iró kronikások.
E 2 tényező miatt tudják csak legyőzni a földi szuperhősők.Ennek tanubizonysága a What if...sorozat azon darabja,ahol a történet azt pedzegeti,mi lett volna ha G.-t az F4 helyett Bosszú angyalainak kellett volna eltéritenie,a Föld teljes elnyelésétől....  

De eme történethez visszakanyarodva,azt nem értem,h. Annihilus általi pusztitásokba,miért nem szolnak bele a kozmikus felsőhatalmak(Öröklét,Végtelenség,Káosz és rend,G. stb).
Öröklétet kifejezetten hiányolom...Galactus a hirnökei által bizonyára szerepelni fog,amit már nagyon várok

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése