HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (355/593) > >>

Galan:

--- Idézetet írta: keildavid ---Megnéztem az F4 John Byrne-korszak 4. kötetet. És ott ezt mondta Ezüst Utazó:"Tyrosnak vége. Végleg elemésztette őt a kozmikus energia."Amikor ezt először olvastam pár évvel ezelőtt a magyar Marvel Extrában, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt. De furcsa módon a Kozmikus Hatalmak miniben él(a Chronopolison láttam).

Ezt még nem kérdeztem. Az Ezüst Utazóról úgy tudtam, hogy nem hagyhatja el a Földet. Mert Galactus száműzte. Akkor ezek szerint megváltozott a helyzet? Hisz a Itt a Megsemmisülés-Ezüst Utazóban nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban.
--- Idézet vége ---

-Chronon van róla történet,h. Tyros halála után,mi történt vele és,h. lesz ujra Terrax...

-Valóban ugy volt.G. egy energia pajzsot hozott létre a Föld körül,h. az Utazó többet ne láthassa a kozmoszt.Ezt a pajzsot,viszont az utazó és Hulk együttes erejével sikerült áttörni.

kaine:

--- Idézet ---Hogy Captain Marvelnél miért nem tudták kitalálni ezt
--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Farek ---De ja, szegény Csodakapitány  is elég véglegesen halott.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Hogy Captain Marvelnél miért nem tudták kitalálni ezt
--- Idézet vége ---

Farek:
Ó, az már igen régen megváltozott. Szerencsére szegénykének.

keildavid:
Megnéztem az F4 John Byrne-korszak 4. kötetet. És ott ezt mondta Ezüst Utazó:"Tyrosnak vége. Végleg elemésztette őt a kozmikus energia."Amikor ezt először olvastam pár évvel ezelőtt a magyar Marvel Extrában, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt. De furcsa módon a Kozmikus Hatalmak miniben él(a Chronopolison láttam).

Ezt még nem kérdeztem. Az Ezüst Utazóról úgy tudtam, hogy nem hagyhatja el a Földet. Mert Galactus száműzte. Akkor ezek szerint megváltozott a helyzet? Hisz a Itt a Megsemmisülés-Ezüst Utazóban nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban.

Farek:

--- Idézetet írta: keildavid ---Most már érthető. Terrax azért él, mert ő is egy kozmikus energialény, mint Ezüst Utazó. Ezt azért kérdeztem, mert amit az előbb említettem, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt.
--- Idézet vége ---
Nem, félreértettél. Igazából gúnyosan akartam utalni a Marvel (és DC, meg minden más kiadó) íróinak és szerkesztőinek arra a hajlamára, hogy senkit nem hajlandók meghalasztani (szép magyar szóval élve  ). Épp ezért a képregényes halált nem kell komolyan venni, ha elég népszerű a karakter, akkor úgyis visszatér. Kőszén épp erre célzott a Mennydörgők egy számában, amikor valaki ismét feltámadt, hogy "már alig várom, hogy egyszer én is meghaljak... ")

A lényeges képregényszereplők közül sokáig szentháromságnak tartottam a Gwen Stacy-Ben bácsi-Bucky triumvirátust, de aztán Bucky visszatérésével Gwen és Ben kénytelen volt megalakítani a Dinamikus Duót.

De ja, szegény Csodakapitány  is elég véglegesen halott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése