Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 590435 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1195 Dátum: 2009. Július 20., 21:35:34 »
Idézetet írta: keildavid
Megnéztem az F4 John Byrne-korszak 4. kötetet. És ott ezt mondta Ezüst Utazó:"Tyrosnak vége. Végleg elemésztette őt a kozmikus energia."Amikor ezt először olvastam pár évvel ezelőtt a magyar Marvel Extrában, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt. De furcsa módon a Kozmikus Hatalmak miniben él(a Chronopolison láttam).

Ezt még nem kérdeztem. Az Ezüst Utazóról úgy tudtam, hogy nem hagyhatja el a Földet. Mert Galactus száműzte. Akkor ezek szerint megváltozott a helyzet? Hisz a Itt a Megsemmisülés-Ezüst Utazóban nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban.

-Chronon van róla történet,h. Tyros halála után,mi történt vele és,h. lesz ujra Terrax...

-Valóban ugy volt.G. egy energia pajzsot hozott létre a Föld körül,h. az Utazó többet ne láthassa a kozmoszt.Ezt a pajzsot,viszont az utazó és Hulk együttes erejével sikerült áttörni.

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1194 Dátum: 2009. Július 20., 21:25:05 »
Idézet
Hogy Captain Marvelnél miért nem tudták kitalálni ezt

Idézetet írta: Farek
De ja, szegény Csodakapitány  is elég véglegesen halott.
Idézet

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1193 Dátum: 2009. Július 20., 20:48:50 »
Ó, az már igen régen megváltozott. Szerencsére szegénykének.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1192 Dátum: 2009. Július 20., 20:45:51 »
Megnéztem az F4 John Byrne-korszak 4. kötetet. És ott ezt mondta Ezüst Utazó:"Tyrosnak vége. Végleg elemésztette őt a kozmikus energia."Amikor ezt először olvastam pár évvel ezelőtt a magyar Marvel Extrában, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt. De furcsa módon a Kozmikus Hatalmak miniben él(a Chronopolison láttam).

Ezt még nem kérdeztem. Az Ezüst Utazóról úgy tudtam, hogy nem hagyhatja el a Földet. Mert Galactus száműzte. Akkor ezek szerint megváltozott a helyzet? Hisz a Itt a Megsemmisülés-Ezüst Utazóban nem a Földön van, hanem egy másik galaxisban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 20., 20:55:05 írta talgaby »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1191 Dátum: 2009. Július 20., 19:00:53 »
Most már érthető. Terrax azért él, mert ő is egy kozmikus energialény, mint Ezüst Utazó. Ezt azért kérdeztem, mert amit az előbb említettem, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt.
Nem, félreértettél. Igazából gúnyosan akartam utalni a Marvel (és DC, meg minden más kiadó) íróinak és szerkesztőinek arra a hajlamára, hogy senkit nem hajlandók meghalasztani (szép magyar szóval élve  ). Épp ezért a képregényes halált nem kell komolyan venni, ha elég népszerű a karakter, akkor úgyis visszatér. Kőszén épp erre célzott a Mennydörgők egy számában, amikor valaki ismét feltámadt, hogy "már alig várom, hogy egyszer én is meghaljak... ")

A lényeges képregényszereplők közül sokáig szentháromságnak tartottam a Gwen Stacy-Ben bácsi-Bucky triumvirátust, de aztán Bucky visszatérésével Gwen és Ben kénytelen volt megalakítani a Dinamikus Duót.

De ja, szegény Csodakapitány  is elég véglegesen halott.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1190 Dátum: 2009. Július 20., 18:49:47 »
És ugyan már, nem tudod, hogy a Marvel univerzumban mindenki energialány, ezért senki nem hal meg, csak ideiglenesen átalakul    ?

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2009. Július 20., 18:25:29 »
Kicsoda az a tündérlény, Thanos vállán? Nem ismertem fel. És ha jól olvastam, Skreet-nek nevezi magát.

Róla többet megtudsz majd(bár nem sokkal többet)az Ezüst Utazó mini 3.vagy 4.füzetében,pontosan már nem emlékszem melyikben.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1188 Dátum: 2009. Július 20., 17:00:06 »
Most már érthető. Terrax azért él, mert ő is egy kozmikus energialény, mint Ezüst Utazó. Ezt azért kérdeztem, mert amit az előbb említettem, akkor azt hittem, hogy Terrax meghalt.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1187 Dátum: 2009. Július 20., 16:38:31 »
Ó, azóta Thanos földműves időszaka már nagyon gyakran véget ért. Többek között a Végtelen háborúban és Kereszteshadjáratban, a Kozmikus Hatalmakban, meg ilyenek.
Skreet a Thanos ongoing/mini közben csapódott hozzá.
És ugyan már, nem tudod, hogy a Marvel univerzumban mindenki energialány, ezért senki nem hal meg, csak ideiglenesen átalakul   ?

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1186 Dátum: 2009. Július 20., 16:12:08 »
Az a 12 részes ongoing amiről beszéltek, az a Thanos mini? Ha jól emlékszem, azt a Chronopolis foglalta le. Vagy valamit félreértettem?
Meg azonkívül Thanos mindig is furcsa volt, mert legtöbbször kék-sárga jelmezt hord, most meg más ruhát visel és úgy néz ki, mint a Végtelen Háború mini utolsó rész végén(Chronopolison), hogy ő növényeket termeszt, mint egy földműves.
Kicsoda az a tündérlény, Thanos vállán? Nem ismertem fel. És ha jól olvastam, Skreet-nek nevezi magát.
És ha már a Hírnökről is volt szó. Terrax vagy más néven Tyros egyszer láthattuk, hogy ő meghalt(?). Hiszen az Ezüst Utazó megsemmisítette(itt a Hálózsákon is látható a F4 John Byrne-korszak 4. kötetben). De akkor hogy lehet Terrax életben.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1185 Dátum: 2009. Július 20., 14:37:59 »
Ami egyébként véleményem szerint nem volt egy akkor nagy durranás, kicsi többet vártam Starlintól. Gondolom, nem véletlen, hogy csak 12 részt élt meg...
Bár a Galactus-Thanos összecsapás nem rossz

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1184 Dátum: 2009. Július 20., 14:20:08 »
De a Szerkeszt gomb szép nagy és magyarul van...

Történetileg az a nagyon korai előzménye, csak azt már nem akartam megcsinálni még előtte, pedig pár elemet (pl. Kyln) az mutat be. Már ha a 12 részesre sikerült ongoingjára gondolsz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1183 Dátum: 2009. Július 20., 14:11:09 »
Idézetet írta: Gamma Leonis
Thanos az egyik legnagyobb gazfickója a Marvel Univerzumnak. Remélem, Drax végül csak kicsinálja!
Thanost...azt kötve hiszem
Thanos a szememben a LEGnagyobb stratéga.Őt még nem igen tudták legyőzni egyszer sem,pedig azért jópár kemény csatában részt vett...
Ő az aki mindent elért...Volt mikor ő volt a mindenség....Volt mikor nálánál erősebbekkel csatázott és egyszer sem maradt alul v. legalábbis döntetlenre vitte...Végül pedig a halál szivét is sikerült elnyernie

Ki tudja, lehet, hogy ez a veréb, vagy véreb, vagy mi a szösz, igazat mondott, és tényleg annyira törvényszerűség az egész, mint G. Aztán persze az is lehet, hogy egyszerűen már Öröklétnek már elege van a sok fajból, akik benne élősködnek, és örül, hogy valaki ipari szinten ritkítja őket
Akkor képzelem a Halál mennyire örülhet,h. birodalmában növekedik a populáció

Még 1 apróság,kérdésbe ágyazva...Ez a történet kronologiailag a Thanos mini után játszódik,ugye??

Ui.:Lnézést a tripla posztért  Törölni sajnos nem tudok
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 20., 14:19:04 írta talgaby »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1182 Dátum: 2009. Július 20., 14:05:00 »
Idézetet írta: Galan
Galactus egyik gyengéje az éhsége,amivel az ereje is jelentősen csökken.A másik pedig az őróla iró kronikások.
E 2 tényező miatt tudják csak legyőzni a földi szuperhősők.Ennek tanubizonysága a What if...sorozat azon darabja,ahol a történet azt pedzegeti,mi lett volna ha G.-t az F4 helyett Bosszú angyalainak kellett volna eltéritenie,a Föld teljes elnyelésétől....
Anivel egyébként szemezgetek egy ideje honosítás céljából. Lehet, hogy egyszer sor kerül rá. Bár megmondom őszintén, nekem nem is annyira a történet tetszett, hanem az első pár oldal, amiben levezetik a jó kis What if...? alaphelyzetet, hogy hogyan is kerülnek az Angyalok a nagy G. útjába, az F4 helyett. Az szerintem pár kockányi fantasztikus ok-okozat összefüggés...

Idézetet írta: Galan
De eme történethez visszakanyarodva,azt nem értem,h. Annihilus általi pusztitásokba,miért nem szolnak bele a kozmikus felsőhatalmak(Öröklét,Végtelenség,Káosz és rend,G. stb).
Öröklétet kifejezetten hiányolom...

Ki tudja, lehet, hogy ez a veréb, vagy véreb, vagy mi a szösz, igazat mondott, és tényleg annyira törvényszerűség az egész, mint G. Aztán persze az is lehet, hogy egyszerűen már Öröklétnek már elege van a sok fajból, akik benne élősködnek, és örül, hogy valaki ipari szinten ritkítja őket

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1181 Dátum: 2009. Július 20., 14:01:09 »
Idézetet írta: Gamma Leonis
Thanos az egyik legnagyobb gazfickója a Marvel Univerzumnak. Remélem, Drax végül csak kicsinálja!

A Bukott nem éppen szolgalelkű babapiskóta. Ahogy Thanos mondta, lenyomta, és így a Bukott szolgálja őt.

A hírnököket meg lehet ölni! Sőt, Galactus sem legyőzhetetlen, mert egyszer Terrax az éhező, legyengült bolygófalót a Földre csalta, és itt a hősök leverték a haldokló Galactust.

Annihilus hódítani jött, nem keres szövetségeseket. Amint Kvazár sorsán is látható, gyűjti a kozmikus energiákat. Novát is felfalta volna...

Annihilus csöppet sem tart Galactustól. Sőt, direkt keresi.

Galactus egyik gyengéje az éhsége,amivel az ereje is jelentősen csökken.A másik pedig az őróla iró kronikások.
E 2 tényező miatt tudják csak legyőzni a földi szuperhősők.Ennek tanubizonysága a What if...sorozat azon darabja,ahol a történet azt pedzegeti,mi lett volna ha G.-t az F4 helyett Bosszú angyalainak kellett volna eltéritenie,a Föld teljes elnyelésétől....  

De eme történethez visszakanyarodva,azt nem értem,h. Annihilus általi pusztitásokba,miért nem szolnak bele a kozmikus felsőhatalmak(Öröklét,Végtelenség,Káosz és rend,G. stb).
Öröklétet kifejezetten hiányolom...Galactus a hirnökei által bizonyára szerepelni fog,amit már nagyon várok
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 20., 14:09:53 írta Galan »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1180 Dátum: 2009. Július 20., 09:56:54 »
Idézet
jó a történet csak a párbeszédek valahogy mesterkéltnek tűntek.
Nem is szerettem fordítani...  A Ronan ebből a szempontból sokkal jobb lesz, bár az is igaz, hogy annak lesz a legkevesebb köze az Annihilációhoz...  De azért látom sokaknak tetszet a cucc... bár persze Gery kötözködik, mint mindig...

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #1179 Dátum: 2009. Július 19., 22:23:32 »

A Bukott nem éppen szolgalelkű babapiskóta. Ahogy Thanos mondta, lenyomta, és így a Bukott szolgálja őt.

A hírnököket meg lehet ölni! Sőt, Galactus sem legyőzhetetlen, mert egyszer Terrax az éhező, legyengült bolygófalót a Földre csalta, és itt a hősök leverték a haldokló Galactust.

Annihilus hódítani jött, nem keres szövetségeseket. Amint Kvazár sorsán is látható, gyűjti a kozmikus energiákat. Novát is felfalta volna...

Annihilus csöppet sem tart Galactustól. Sőt, direkt keresi.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1178 Dátum: 2009. Július 19., 21:52:11 »
Thanos pedig nagy stratéga,az egyik legravaszabb karakter a Marvel Univerzumban!
Nem véletlenül követi őt a Bukott...

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1177 Dátum: 2009. Július 19., 21:38:18 »
Valóban nem.  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1176 Dátum: 2009. Július 19., 21:26:41 »
Egyik hírnök sem halhatatlan,Nova is meghalt...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1175 Dátum: 2009. Július 19., 21:06:50 »
Köszi szépen a részt, jó a történet csak a párbeszédek valahogy mesterkéltnek tűntek. A rajz sem rossz a honosítás npedig nagyon jó!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1174 Dátum: 2009. Július 19., 20:45:29 »
Idézetet írta: Asys
A szabály egyszerű,vagy csatlakoznak Annihlushoz,vagy megölik őket...

Az azért nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne. Soha nem lehetett őket elpusztítani, hát ha összefognak akkor pláne nem.

A Bukott (Fallen One) pálfordulásán nem csodálkozok

De én igen. Keményebb ő annál, hogy csak úgy pattogtassák.

Gabriel ábrázolása viszont érdekes,egyáltalán nem tűnik androidnak (a Silver Surfer sorozatban durvább külsővel rendelkezett)!

És nem csak hogy durvább volt  külseje, hanem sokkal keményebb is volt.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1173 Dátum: 2009. Július 19., 20:06:29 »
Én is köszönöm Samson dokinak,Gorgiasz-nak és Sepi-nek a Megsemmisülés-Ezüst Utazó első részét!      
Véleményem szerint Annihilus azért keres(tet)i a bolygófaló volt és jelenlegi hírnökeit,mert alkut akar kötni velük!A galaxis legerősebb harcosai (kozmikus erővel felruházva) ők,velük hatékonyabb lenne a pusztítás folyamata!A szabály egyszerű,vagy csatlakoznak Annihlushoz,vagy megölik őket...  
A Bukott (Fallen One) pálfordulásán nem csodálkozok,volt már Thanos-nak hírnök segítője;méghozzá Terrax!  
Gabriel ábrázolása viszont érdekes,egyáltalán nem tűnik androidnak (a Silver Surfer sorozatban durvább külsővel rendelkezett)!
A hírnökökről meg annyit,hogy lesz még egy pár darab a story-ban!  
Már alig várom...  

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1172 Dátum: 2009. Július 19., 18:42:22 »
Sziasztok

Köszönöm a Megsemmisülés köv. minijét az Ezüst Utazósat:)Azt hittem erre még várnunk kell:)
Annihilus tervei G. hirenökeivel...Thanos tervei...Kérdések,melyek mind-mind a történet folytatásáért kiált!!

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1171 Dátum: 2009. Július 19., 16:23:11 »
Idézetet írta: dr samson
és még pár hírnök is fel fog tűnni...

Várom őket

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1170 Dátum: 2009. Július 19., 16:08:12 »
Köszönöm a véleményeket, örülök, hogy tetszik. A kérdésekre egyelőre nem válaszolok, lesznek még elejtet infó morzsák a miniben és még pár hírnök is fel fog tűnni...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1169 Dátum: 2009. Július 19., 13:47:14 »
Köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazót.
Jól indul ez az Ezüst Utazós történet. Most már naggyából kiderült Annihilus miért támadta meg a Xandart.
Kíváncsi vagyok hogy mit akar Annihilus Galactus hírnökeivel. Most már azt is értem hogy dr Samson mire célzott amikor azt mondta ebben a történetben megismerhetem az összes hírnököt.
Az Elbukot végre feltűnt de hogyan állt be Thanoshoz?
Remélem egy jó kis összecsapás lesz majd a két Hírnök között.

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1168 Dátum: 2009. Július 19., 13:15:34 »
Úgy tűnik a negatív zóna egy kis része szét kapja ezt az univerzumot mint a papírkutyát.

Pontosan kicsoda ez a Gabriel? Galactus hírnöke volt? Nem ismerős nekem.
Galactus harmadik hírnöke, küzdött az F4-el és Thorral is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 19., 14:21:53 írta talgaby »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1167 Dátum: 2009. Július 19., 13:12:37 »
Pontosan kicsoda ez a Gabriel? Galactus hírnöke volt? Nem ismerős nekem.
Nagyszerű remek történet ez a Megsemmisülés-Ezüst Utazó #01. Jól kezdődik a történet. Bár az is érdekes, hogy itt Nova, Drax és Cammi nem tudnak az esetről. De a folytatásban kiderül. Most inkább nem kéne ilyen-olyant kérdeznem, hadd legyen némi izgalom.
Nos ezer köszönet dr samson, Gorgiasz és Sepi az Ezüst Utazó első részért. Sok sikert a folytatáshoz.Innentől kezdve ti fogjátok a Megsemmisülés honosítást folytatni a következő 3 héten.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 19., 13:13:41 írta keildavid »

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
« Válasz #1166 Dátum: 2009. Július 19., 13:04:05 »
Szerintem a válasz egyszerű.Sok lúd disznót győz!