Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 590404 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető garrido

• Fantom
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1225 Dátum: 2009. Július 26., 21:57:13 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Szóval szerintem tök reális, hogy nem tudnak megfelelő mennyiségű sereget kiállítani a szervezett, és baromi erős negativ zona beli ények ellen.

Hát volt a történelemben arra példa, hogy elég gyorsan összeszedtek egy óriási sereget. Az más, hogy lehet hogy nem lenne esélyük, de hogy szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak, az nonszensz.  

Idézetet írta: grey gargoyle
A fáklya meg már nem a galactus hírnöke, úgy tudom csak ideiglenesen volt, szóval miért keresnék, semmi köze a galactushoz. A pusztító csak egy páncél, Rom-ról meg nem tudok nyilatkozni, de szerintem már rég nem aktív részese a marvel univerzumnak.

Hát jelenleg nem csak a Fáklya nem Galactus hírnöke, hanem Csillagporon kívül senki.
Azt hiszem a Vörös Utazó kérdezte, hogy mi van a Pusztítóval, erre én azt kérdeztem, hogy ő hogy jöhetett a képbe? Mert ennyi erővel Rom és Fáklya is jöhetett volna.  

Egy kérdés:
Fordított esetben ebből az univerzumból összefogna sok nép és sok szuper képességekkel rendelkező karakter, hogy bevegye a Negatív Zónát. Valószínű semmi esélyük nem lenne. Jól látom?

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1224 Dátum: 2009. Július 26., 21:49:22 »
Idézetet írta: Asys
Épp hogy szövetkeztek,nem kéne őket egyből lehurrogni...

Normál esetben szinte lehetetlen lenne őket lerendezni, de ez az Annihilation, itt nem sok esélye van holmi Galactus Hírnökeinek.  

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
« Válasz #1223 Dátum: 2009. Július 26., 21:49:13 »
Izgalmas ez a rész most. köszönet a honosításért. Az "új" hírnök, miért pont vörös utazó lett?   nem lehetett volna valami eltérő nevet kitalálni? mindegy
A Renato Arlemnek viszont rossz pont, hogy tűz ura valami hihetetlenül bénán van megrajzolva, alíg lehet megismerni. Ezt leszámítva tetszik az egész eddig.

Idézetet írta: Gery
Ha nem erőben akkor mennyiségben vannak fölényben.
Na most tudtommal a hullám előtt kb (60 milliárd shiar és) 30 milliárd skrull élt.
A bogarak vannak kb 10-20 milliárdan maximum, de inkább kevesebben, mert azért "pár" elpusztult már.
Itt még nincs meg a számbeli fölényük sem, mégsem bírnak a Skrullok ellenállni...

Végre kiderült miért csinálja ezt Annihilus, de azért nem kellene mindent elpusztítani, mert egyre jobban megy össze a Negatív zóna. Oké, jöjjön ide, vigyen egy akkora szeletet magának, amekkora volt és kész.

A Pusztító, Rom vagy Fáklya is volt Galactus hírnöke

Namost hiába dobálózol a számokkal, hogy kik mennyien vannak. Lehet hogy van 30 milliárd skrull, de azok szét vannak szórva több galaktikus rendszerben. A skrullok nem csak egy bolygón élnek. Szóval szerintem tök reális, hogy nem tudnak megfelelő mennyiségű sereget kiállítani a szervezett, és baromi erős negativ zona beli ények ellen. Tény hogy a skrull egy harcias faj és jelentős ellenállást tudtak volna kifejteni, de semmiképp se tudták volna megállítani a hullámot, az eddigiek alapján.

Annihilus meg egy pusztító, hódító, ne a saját szemszögedből nézd az indokait. Neki az csak jobb ha még többet, gyilkolhat és leigázhat.

A fáklya meg már nem a galactus hírnöke, úgy tudom csak ideiglenesen volt, szóval miért keresnék, semmi köze a galactushoz. A pusztító csak egy páncél, Rom-ról meg nem tudok nyilatkozni, de szerintem már rég nem aktív részese a marvel univerzumnak.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1222 Dátum: 2009. Július 26., 21:40:19 »
Épp hogy szövetkeztek,nem kéne őket egyből lehurrogni...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1221 Dátum: 2009. Július 26., 21:15:52 »
Idézetet írta: Gery
Még egy kérés: valahogy jelöljétek már meg azt, hogy ha ráklikkelek a "Közvetlen linkek a letöltéshez" -re akkor legyen már valami vonal a sztorik között, mert nem akarom letölteni az előző részeket is még egyszer...
Köszi.

Esetleg a fájlnevekben lehetne valahogy jelezni, és akkor látszana. Ez a leggazdaságosabb, ehhez nem éri meg nekiülnöm kódolni.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1220 Dátum: 2009. Július 26., 20:41:42 »
Idézetet írta: Asys
Kraftos kis trió jött létre,kiváncsi leszek rá a továbbiakban,hogy mire lesznek képesek!

Az eddig kiderültek alapján nem sokra.  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1219 Dátum: 2009. Július 26., 19:56:19 »
Én is köszönöm a honosítóknak a második részt!      
Tényleg eléggé ,,darkos'' hangulatú a képregény a színek miatt!  
Jelenleg (mint láthattuk is) Csillagpor a bolygófaló hírnöke (eredeti neve:Stardust)!  
Kraftos kis trió jött létre,kiváncsi leszek rá a továbbiakban,hogy mire lesznek képesek!

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1218 Dátum: 2009. Július 26., 18:36:51 »
Idézet
Sámsonnak előre szólok, hogy kötözködni fogok, és megint nem értek pár dolgot.
Semmi baj, nem az a gond, ha valaki kötözködik, csak sajna a kérdéseid nagy része olyan, amit nem nekem, hanem inkább az írónak kellene felteni, mert max ő tudna rá válaszolni. Vagy ő sem...  De azért próbálkozok:

Idézet
Hogy hogy nem tudják, hogy érkeznek a bogarak??
Hát, mivel a Galactica is jól láthatóan feltűnik a történetben, szerintem a bogarak szereztek álcázó berendezést a klingonoktól...  

Idézet
Az sem derült ki mennyi ideig tartott ki Terrax, kíváncsi lettem volna rá, de nem rajzolták meg.
Gondolom nem fért bele a 22 oldalba...jobb ötletem nincs...  

Idézet
Annihilusnak nem lett volna okosabb megölnie Thanost? Az ő erejét nem akarja megszerezni? Egyáltalán, hogy hogy nem ölték meg Thanost? Talán őt is kereste az "Úr"?
Hát, elvileg ő nem rendelkezik kozmikus erővel. Legalább is nem olyannal, ami Annihilusnak kell. Erre majd a következő számban lesz utazás. És inkább Thanos kereste az urat.  

Idézet
Még egy kérés: valahogy jelöljétek már meg azt, hogy ha ráklikkelek a "Közvetlen linkek a letöltéshez" -re akkor legyen már valami vonal a sztorik között, mert nem akarom letölteni az előző részeket is még egyszer...
Ezen én sajna nem tudok segíteni. Majd jön zozi és megmondja, hogy lehetséges-e ilyesmi.  

Amúgy köszim a véleményeket, még a kötözködőseket is.

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1217 Dátum: 2009. Július 26., 17:58:08 »
Sámsonnak előre szólok, hogy kötözködni fogok, és megint nem értek pár dolgot.  

A történet nagyon jó, de az nálam hatalmas csalódás, hogy a negatív zóna lényei lényegesen nagyobb erővel rendelkeznek, mint az itteniek (Annihilus, Ordas és még jönnek majd a többiek is).
Ha nem erőben akkor mennyiségben vannak fölényben.
Na most tudtommal a hullám előtt kb (60 milliárd shiar és) 30 milliárd skrull élt.
A bogarak vannak kb 10-20 milliárdan maximum, de inkább kevesebben, mert azért "pár" elpusztult már.
Itt még nincs meg a számbeli fölényük sem, mégsem bírnak a Skrullok ellenállni...
Hogy hogy nem tudják, hogy érkeznek a bogarak??
Akkor még csak csak lenne értelme, ha Annihilusnak akkora serege lenne, amit nem lehet megfékezni,
de itt nem erről van szó ugye.
Hogy nem érezték meg a pusztítás eljövetelét a Hírnökök? Jó, Halál és Galactus érezte, de más senki?

Végre kiderült miért csinálja ezt Annihilus, de azért nem kellene mindent elpusztítani, mert egyre jobban megy össze a Negatív zóna. Oké, jöjjön ide, vigyen egy akkora szeletet magának, amekkora volt és kész.
Az sem derült ki mennyi ideig tartott ki Terrax, kíváncsi lettem volna rá, de nem rajzolták meg.  

A Pusztító, Rom vagy Fáklya is volt Galactus hírnöke, de nekik nincs kozmikus erejük, akkor a Pusztító miért lett megemlítve, mint lehetséges célpont?
Annihilusnak nem lett volna okosabb megölnie Thanost? Az ő erejét nem akarja megszerezni? Egyáltalán, hogy hogy nem ölték meg Thanost? Talán őt is kereste az "Úr"?
Persze tudom, segítségét kéri majd, de akkor is.  

Mindezek ellenére nagyon jó a történet, köszi a munkátokat, de pár dolog nem teljesen egyértelmű.
Eszméletlen sötét maga az egész képregény, kár hogy nem világosabban rajzolták meg anno.  

Köszi.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1216 Dátum: 2009. Július 26., 17:13:17 »
Idézetet írta: galamb
Látom az egykori hírnökök is szépen gyülekeznek, a következő részben várható, hogy felbukkan May néni?

Szerintem nem. Mert May nénivel csak egyetlen egyszer történt vele a Marvel Csapatok v1 137-ben(itt a Hálózsákon).
Köszi, hogy őt említetted. Amikor ezt először láttam, akkor nagyon meglepődtem. Az a történet nagyszerű, vicces volt. Mert Galactus olyan volt mint egy kölyök, amikor sütit evett a bolygó helyett.   Galactus ezt mondta" Bocs, hogy megint zavarok srácok, de nincs valakinél egy pohár tej?" Hehehe, az nagyon vicces volt. Az utolsó oldalon szinte azt mondják az emberek ez egy rémálom volt. Pl. Peter Parker(Pókember), a Marvel szerkesztőkből Danny Fingeroth, Jim Shooter(a kezébe tartotta a plüss Garfield-cicát, nagyon érdekes volt) és Stan "The Man" Lee. Stan Lee ezt mondta" Minden igazi rajongó tudja, hogy Galactus nem szereti a tejet." Galactus is megtudta, hogy ez egy álom volt. Ezt is ő mondta" Nova, ez a rémálom miatt kavarog a gyomrom...hoznál egy pohár meleg tejet?" Hehehe ez is jó volt.
Végén még egy rövid szöveg: Eközben az olvasófalván, valahol a Földön... A házban szundikáló emberek ezt mondták:"Hála az égnek, csak egy álom volt!"
És ez is oda van írva az szerzőtől: Ahogy mondtuk, nem átverés, nem egy mi lenne,ha...
Az a történet tényleg jó volt.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1215 Dátum: 2009. Július 26., 16:32:17 »
Kösz az újabb részt. Kiváncsi vagyok mit forral Thanos, elég merésznek tűnik a pasas, hogy szembe száll Annihilussal, akinek viszont, ha igazat mond, úgy tűnik jogos az indoka a támadás megindítására ( bár ettől még a háborújával nem szimpatizálok).
 Látom az egykori hírnökök is szépen gyülekeznek, a következő részben várható, hogy felbukkan May néni?  
 A honosítás király lett!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1214 Dátum: 2009. Július 26., 16:19:29 »
Mert Csillagporról igazán majd az Annihilation levezetőjében fog kiderülni, kicsoda-micsoda.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1213 Dátum: 2009. Július 26., 15:59:15 »
Aki a Tűz Ura mellett van, az a Vörös Utazó? Ez nekem új. Ezt a nevet nem ismerem. Hűha érdekes. Ezüst Utazó és Vörös Utazó. Nagyon érdekes és azonos a nevük. Szinte névrokon is lehetne az Utazó névvel. Tudom, nem rokonok.
Köszönöm a válaszokat dr samson. Jó volt ezekről beszélni.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1212 Dátum: 2009. Július 26., 15:51:22 »
Ja, őt én sem igazán. Galactus akkori hírnöke. ennyit tudok róla én is...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1211 Dátum: 2009. Július 26., 15:50:03 »
Hoppá azt az egy kérdést rosszul fogalmaztam meg a Csillagporról. Ő kicsoda? Na őt nem ismerem.
Nos ennyi volt a kérdésem.
Szóval azok a kutatók. Nagyon emlékeztet Thanosra.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 26., 15:50:57 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1210 Dátum: 2009. Július 26., 15:26:51 »
Idézet
Még a trónszék is ugyanaz, meg az irányítókonzolok  Ez kicsit rontott a képregény eredetiségén, de azt mondják a nagyoktól nem szégyen lopni
ez semmi. A következő részben legalább 3 oldalon ott fog virítani a Battlestar Galactica...  

Idézet
Annihilus katonái hasonlítanak Thanosra, a Titánra. Azok kicsodák?
Ők a kutatók. figyelj oda olvasás közben.  

Idézet
Tűz Ura mellett kicsoda az a személy, aki két kardot tart a kezébe? Csillagpor?
Nem, akire te gondolsz, az a Vörös Utazó.

Na, assszem ennyi kérdés volt. köszi mindenkinek a hozzászólásokat, folytatás egy hét múlva!  

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1209 Dátum: 2009. Július 26., 15:01:15 »
Tetszik Annihilus irányítóterme  Egy az egyben a StarWars-ból a halálcsillag irányítóterme, ahol a császár trónolt, mielőtt Luke-ot villanyozta fel  
Még a trónszék is ugyanaz, meg az irányítókonzolok  Ez kicsit rontott a képregény eredetiségén, de azt mondják a nagyoktól nem szégyen lopni  

Galactus hirnökeiről: http://en.wikipedia.org/wiki/Herald_of_Galactus

Amúgy élnék itt egy klasszikus mondással: "Gugli a barátod..."
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 26., 15:05:26 írta StakDrone »

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1208 Dátum: 2009. Július 26., 12:49:38 »
Nagyon jó ez az Ezüst Utazó képregény. Ebben jelenleg pár ismert Galactus hírnökei felbukkantak. Terrax és a Tűz Ura. Továbbra is izgalmasan halad a történet.
Lenne néhány kérdésem. 1. Az első oldalon van írva, hogy pusztulás plusz 19 nap. Akkor ez eredetileg a folytatása a Nova mininek? Mert ott láttuk, hogy Kvazár meghalt, de Annihilusnál nem látszott Kvazár karperece.
2. Annihilus katonái hasonlítanak Thanosra, a Titánra. Azok kicsodák?
3. Tűz Ura mellett kicsoda az a személy, aki két kardot tart a kezébe? Csillagpor? Ezeket a hírnököket nem ismerem.
Ezer köszönet dr samson, Gorgiasz és Sepi eme képregényért. További sok sikert a folytatáshoz. Akkor jövő héten vasárnap jön a következő rész.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1207 Dátum: 2009. Július 26., 11:41:11 »
Köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazót.
Jönnek a hírnökök rendesen talán már nincs olyan hírnök aki ne tűnt volna fel.  
Thanos ismételten bebizonyította miért is ő a legnagyobb taktikus. Úgytűnik ismét tervezi a hatalom megszerzését. Az Ezüst Utazó pedig hozza a formáját. Kíváncsi vagyok kiket fog tudni még beszervezni a szövetségébe. Várom a folytatást és a hírnököket.  

UI: Most majd elutazok egy hétre úgyhogy nem fogok tudni fórumozni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 26., 11:41:23 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1206 Dátum: 2009. Július 26., 10:51:22 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1750&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Ezüst Utazó 02[/a]

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1205 Dátum: 2009. Július 24., 22:03:27 »
"Jól nézzétek meg, UFÓk!"  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1204 Dátum: 2009. Július 24., 21:47:50 »
Miért ne lehetne helyettesíteni?
Idézet
jól nézzétek meg emberek
Jól nézzétek meg fiúk, srácok, vagy egyszerűen csak "nézzétek meg jól".
Bár szerintem sincs nagy gond az "emberekkel", mert sokszor népet jelöl, nem annyira Földlakókat.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 24., 21:48:03 írta kaine »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1203 Dátum: 2009. Július 24., 19:28:56 »
Idézetet írta: dr samson
Azt, hogy ez "hiba" lenne, kikérem magamnak.
Azért tettem idézőjelbe a hiba szót, mert én sem azt mondom, hogy ez olyan egetverő hiba lenne, hanem inkább csak amolyan téves megfogalmazás.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1202 Dátum: 2009. Július 24., 19:09:15 »
Csak, hogy azon a bolygón nem csak egy faj él és a legtöbbjük bevándorló...  De jó, hogy mondod, át kéne már néznem a 4. rész fordítását is, mert már vagy 2 hete áll a gépemen...

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #1201 Dátum: 2009. Július 24., 19:00:13 »
de modjuk néhol helyettesítheted a bolygó nevével. pölö: jól nézzétek meg emberek helyet lehet jól nézzétek meg marsiak mondjuk.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1200 Dátum: 2009. Július 24., 18:51:21 »
Azt, hogy ez "hiba" lenne, kikérem magamnak. Sokszor a nép, nemzet, faj, stb szinonímákat egyszerűen nem lehet normálisan beépíteni a szövegbe. Sajnos ez van...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1199 Dátum: 2009. Július 24., 18:42:08 »
Meg doki amúgy is szereti használni az emberek szót. Elég csak elolvasni pár régebbi hírét.  Már a Planet Hulknál is belecsúsztunk ebbe a hibába, igyekezünk is minél jobban odafigyelni rá, de előfordul, hogy a lektor is átsiklik ezen a "hibán".
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1198 Dátum: 2009. Július 24., 18:24:42 »
Nem, az ilyesmik fordítás közben nekem is szemet szúrnak és ahol csak tudok, ügyelek is rá. de sajna néha az van, hogy nem igazán lehet másnak fordítani, bárhogy csűröm-csavarom a mondatot...

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #1197 Dátum: 2009. Július 24., 18:14:34 »
Én nem vagyok egy nagy kozmikus rajongótábor de ez az annihilation egyre jobban tetszik.

Viszont annyit hadd jegyezzek meg, most, hogy dolgozok egy részen, nekem marhára szemet szúrt az, hogy az van a szövegben, hogy emberek (people). Szóval meg lehetne próbálni valahogy az embereket máshogy fordítani mittomén: nép, lakosság, banda, itt lakók, etc... merthát nem emberek, hanem földönkívüli lények.

Mondjuk ennél a mondatnál, hogy "idefigyeljetek emberek!" kicsit nehézkes kicserélni, de akkor sem emberek, szóval egyszerűen el lehetne hagyni az embereket.

És ez igaz lenne ugye az összes kozmikus történetre.
Vagy ez csak nekem szúrt így szemet?

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1196 Dátum: 2009. Július 21., 08:22:02 »
Utazó Hulk?  
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."