HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
garrido:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Szóval szerintem tök reális, hogy nem tudnak megfelelő mennyiségű sereget kiállítani a szervezett, és baromi erős negativ zona beli ények ellen.
--- Idézet vége ---
Hát volt a történelemben arra példa, hogy elég gyorsan összeszedtek egy óriási sereget. Az más, hogy lehet hogy nem lenne esélyük, de hogy szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak, az nonszensz.
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---A fáklya meg már nem a galactus hírnöke, úgy tudom csak ideiglenesen volt, szóval miért keresnék, semmi köze a galactushoz. A pusztító csak egy páncél, Rom-ról meg nem tudok nyilatkozni, de szerintem már rég nem aktív részese a marvel univerzumnak.
--- Idézet vége ---
Hát jelenleg nem csak a Fáklya nem Galactus hírnöke, hanem Csillagporon kívül senki.
Azt hiszem a Vörös Utazó kérdezte, hogy mi van a Pusztítóval, erre én azt kérdeztem, hogy ő hogy jöhetett a képbe? Mert ennyi erővel Rom és Fáklya is jöhetett volna.
Egy kérdés:
Fordított esetben ebből az univerzumból összefogna sok nép és sok szuper képességekkel rendelkező karakter, hogy bevegye a Negatív Zónát. Valószínű semmi esélyük nem lenne. Jól látom?
garrido:
--- Idézetet írta: Asys ---Épp hogy szövetkeztek,nem kéne őket egyből lehurrogni...
--- Idézet vége ---
Normál esetben szinte lehetetlen lenne őket lerendezni, de ez az Annihilation, itt nem sok esélye van holmi Galactus Hírnökeinek.
grey gargoyle:
Izgalmas ez a rész most. köszönet a honosításért. Az "új" hírnök, miért pont vörös utazó lett? nem lehetett volna valami eltérő nevet kitalálni? mindegy
A Renato Arlemnek viszont rossz pont, hogy tűz ura valami hihetetlenül bénán van megrajzolva, alíg lehet megismerni. Ezt leszámítva tetszik az egész eddig.
--- Idézetet írta: Gery ---Ha nem erőben akkor mennyiségben vannak fölényben.
Na most tudtommal a hullám előtt kb (60 milliárd shiar és) 30 milliárd skrull élt.
A bogarak vannak kb 10-20 milliárdan maximum, de inkább kevesebben, mert azért "pár" elpusztult már.
Itt még nincs meg a számbeli fölényük sem, mégsem bírnak a Skrullok ellenállni...
Végre kiderült miért csinálja ezt Annihilus, de azért nem kellene mindent elpusztítani, mert egyre jobban megy össze a Negatív zóna. Oké, jöjjön ide, vigyen egy akkora szeletet magának, amekkora volt és kész.
A Pusztító, Rom vagy Fáklya is volt Galactus hírnöke
--- Idézet vége ---
Namost hiába dobálózol a számokkal, hogy kik mennyien vannak. Lehet hogy van 30 milliárd skrull, de azok szét vannak szórva több galaktikus rendszerben. A skrullok nem csak egy bolygón élnek. Szóval szerintem tök reális, hogy nem tudnak megfelelő mennyiségű sereget kiállítani a szervezett, és baromi erős negativ zona beli ények ellen. Tény hogy a skrull egy harcias faj és jelentős ellenállást tudtak volna kifejteni, de semmiképp se tudták volna megállítani a hullámot, az eddigiek alapján.
Annihilus meg egy pusztító, hódító, ne a saját szemszögedből nézd az indokait. Neki az csak jobb ha még többet, gyilkolhat és leigázhat.
A fáklya meg már nem a galactus hírnöke, úgy tudom csak ideiglenesen volt, szóval miért keresnék, semmi köze a galactushoz. A pusztító csak egy páncél, Rom-ról meg nem tudok nyilatkozni, de szerintem már rég nem aktív részese a marvel univerzumnak.
Asys:
Épp hogy szövetkeztek,nem kéne őket egyből lehurrogni...
zozi56:
--- Idézetet írta: Gery ---Még egy kérés: valahogy jelöljétek már meg azt, hogy ha ráklikkelek a "Közvetlen linkek a letöltéshez" -re akkor legyen már valami vonal a sztorik között, mert nem akarom letölteni az előző részeket is még egyszer...
Köszi.
--- Idézet vége ---
Esetleg a fájlnevekben lehetne valahogy jelezni, és akkor látszana. Ez a leggazdaságosabb, ehhez nem éri meg nekiülnöm kódolni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése