HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (348/593) > >>

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Gery ---Így van, azért kérdeztem, hogy miért esett szó a történetben a Pusztítóról, hogy jött ő a képbe.
Egy páncél, kozmikus erő nélkül.
--- Idézet vége ---

biztos egy eltévelyedett kérdés volt, valószínűleg nincs semmi jelentősége, de annyira biztos nem fontos, hogy ezen ennyit kelljen lovagolni

garrido:

--- Idézetet írta: Galan ---A történetről pedig...nem értem az utazó miért nem tanusit keményebb ellenállást
--- Idézet vége ---

Ez is egy érdekes kérdés a sok közül.

--- Idézetet írta: Galan ---Galactus is megmutatkozott,mégha csak egy beugró szerepig is,azt azért megtudhattuk,h. már ő is érzi a veszélyt.Vajon őt is ugyanugy le akarják majd vadászni,mint a hirnökeit...??Hiszen a kozmikus energiára hajtanak,amiből Galactusnak jócskán akad...
--- Idézet vége ---

Galactus helyébe nagyon gyorsan megennék egy energiától duzzadó bolygót.

Galan:
Sziasztok!!

Szeretném megköszönni az Annihilation ujabb részét  
Nem mondom,h. nincsenek benne hibák(mármint ami a történetet illeti),de a hangulata nálam még mindig üti a magas szintet (amiben G. és hirnökei szerepel a kozmoszról nem beszélve nálam rossz már nem lehet )
Valaki Mlitette Tűz Ura béna rajzát,ami engem is feltünően zavart.Sok béna rajzzal találkoztam a történetben,ami azért egy 2006-os szintű képregényhez mérten igen méltatlan...

A történetről pedig...nem értem az utazó miért nem tanusit keményebb ellenállást a kutatók ellen,amikor azok megmondták tisztán és világosan,h. vadásznak G. hirnökeire.Ha nem lép közbe a 2 hirnök,simán láncra verték volna.Utána köszönöm helyett meg kérdőre vonja a Tüz urát és a Vörös Utazót,h. azé má' nem kéne ilyen durván bánni velük...pff...röhej.

Galactus is megmutatkozott,mégha csak egy beugró szerepig is,azt azért megtudhattuk,h. már ő is érzi a veszélyt.Vajon őt is ugyanugy le akarják majd vadászni,mint a hirnökeit...??Hiszen a kozmikus energiára hajtanak,amiből Galactusnak jócskán akad...

garrido:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Persze, csakhogy a többiek rendelkeznek az erővel, amit a galactus adott nekik, a "fáklya"  meg nem!
--- Idézet vége ---

Így van, azért kérdeztem, hogy miért esett szó a történetben a Pusztítóról, hogy jött ő a képbe.
Egy páncél, kozmikus erő nélkül.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Gery ---Hát jelenleg nem csak a Fáklya nem Galactus hírnöke, hanem Csillagporon kívül senki.
Azt hiszem a Vörös Utazó kérdezte, hogy mi van a Pusztítóval, erre én azt kérdeztem, hogy ő hogy jöhetett a képbe? Mert ennyi erővel Rom és Fáklya is jöhetett volna.  
--- Idézet vége ---

Persze, csakhogy a többiek rendelkeznek az erővel, amit a galactus adott nekik, a "fáklya"  meg nem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése