HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
garrido:
--- Idézetet írta: Asys ---Kraftos kis trió jött létre,kiváncsi leszek rá a továbbiakban,hogy mire lesznek képesek!
--- Idézet vége ---
Az eddig kiderültek alapján nem sokra.
Asys:
Én is köszönöm a honosítóknak a második részt!
Tényleg eléggé ,,darkos'' hangulatú a képregény a színek miatt!
Jelenleg (mint láthattuk is) Csillagpor a bolygófaló hírnöke (eredeti neve:Stardust)!
Kraftos kis trió jött létre,kiváncsi leszek rá a továbbiakban,hogy mire lesznek képesek!
dr samson:
--- Idézet ---Sámsonnak előre szólok, hogy kötözködni fogok, és megint nem értek pár dolgot.
--- Idézet vége ---
Semmi baj, nem az a gond, ha valaki kötözködik, csak sajna a kérdéseid nagy része olyan, amit nem nekem, hanem inkább az írónak kellene felteni, mert max ő tudna rá válaszolni. Vagy ő sem... De azért próbálkozok:
--- Idézet ---Hogy hogy nem tudják, hogy érkeznek a bogarak??
--- Idézet vége ---
Hát, mivel a Galactica is jól láthatóan feltűnik a történetben, szerintem a bogarak szereztek álcázó berendezést a klingonoktól...
--- Idézet ---Az sem derült ki mennyi ideig tartott ki Terrax, kíváncsi lettem volna rá, de nem rajzolták meg.
--- Idézet vége ---
Gondolom nem fért bele a 22 oldalba...jobb ötletem nincs...
--- Idézet ---Annihilusnak nem lett volna okosabb megölnie Thanost? Az ő erejét nem akarja megszerezni? Egyáltalán, hogy hogy nem ölték meg Thanost? Talán őt is kereste az "Úr"?
--- Idézet vége ---
Hát, elvileg ő nem rendelkezik kozmikus erővel. Legalább is nem olyannal, ami Annihilusnak kell. Erre majd a következő számban lesz utazás. És inkább Thanos kereste az urat.
--- Idézet ---Még egy kérés: valahogy jelöljétek már meg azt, hogy ha ráklikkelek a "Közvetlen linkek a letöltéshez" -re akkor legyen már valami vonal a sztorik között, mert nem akarom letölteni az előző részeket is még egyszer...
--- Idézet vége ---
Ezen én sajna nem tudok segíteni. Majd jön zozi és megmondja, hogy lehetséges-e ilyesmi.
Amúgy köszim a véleményeket, még a kötözködőseket is.
garrido:
Sámsonnak előre szólok, hogy kötözködni fogok, és megint nem értek pár dolgot.
A történet nagyon jó, de az nálam hatalmas csalódás, hogy a negatív zóna lényei lényegesen nagyobb erővel rendelkeznek, mint az itteniek (Annihilus, Ordas és még jönnek majd a többiek is).
Ha nem erőben akkor mennyiségben vannak fölényben.
Na most tudtommal a hullám előtt kb (60 milliárd shiar és) 30 milliárd skrull élt.
A bogarak vannak kb 10-20 milliárdan maximum, de inkább kevesebben, mert azért "pár" elpusztult már.
Itt még nincs meg a számbeli fölényük sem, mégsem bírnak a Skrullok ellenállni...
Hogy hogy nem tudják, hogy érkeznek a bogarak??
Akkor még csak csak lenne értelme, ha Annihilusnak akkora serege lenne, amit nem lehet megfékezni,
de itt nem erről van szó ugye.
Hogy nem érezték meg a pusztítás eljövetelét a Hírnökök? Jó, Halál és Galactus érezte, de más senki?
Végre kiderült miért csinálja ezt Annihilus, de azért nem kellene mindent elpusztítani, mert egyre jobban megy össze a Negatív zóna. Oké, jöjjön ide, vigyen egy akkora szeletet magának, amekkora volt és kész.
Az sem derült ki mennyi ideig tartott ki Terrax, kíváncsi lettem volna rá, de nem rajzolták meg.
A Pusztító, Rom vagy Fáklya is volt Galactus hírnöke, de nekik nincs kozmikus erejük, akkor a Pusztító miért lett megemlítve, mint lehetséges célpont?
Annihilusnak nem lett volna okosabb megölnie Thanost? Az ő erejét nem akarja megszerezni? Egyáltalán, hogy hogy nem ölték meg Thanost? Talán őt is kereste az "Úr"?
Persze tudom, segítségét kéri majd, de akkor is.
Mindezek ellenére nagyon jó a történet, köszi a munkátokat, de pár dolog nem teljesen egyértelmű.
Eszméletlen sötét maga az egész képregény, kár hogy nem világosabban rajzolták meg anno.
Még egy kérés: valahogy jelöljétek már meg azt, hogy ha ráklikkelek a "Közvetlen linkek a letöltéshez" -re akkor legyen már valami vonal a sztorik között, mert nem akarom letölteni az előző részeket is még egyszer...
Köszi.
keildavid:
--- Idézetet írta: galamb ---Látom az egykori hírnökök is szépen gyülekeznek, a következő részben várható, hogy felbukkan May néni?
--- Idézet vége ---
Szerintem nem. Mert May nénivel csak egyetlen egyszer történt vele a Marvel Csapatok v1 137-ben(itt a Hálózsákon).
Köszi, hogy őt említetted. Amikor ezt először láttam, akkor nagyon meglepődtem. Az a történet nagyszerű, vicces volt. Mert Galactus olyan volt mint egy kölyök, amikor sütit evett a bolygó helyett. Galactus ezt mondta" Bocs, hogy megint zavarok srácok, de nincs valakinél egy pohár tej?" Hehehe, az nagyon vicces volt. Az utolsó oldalon szinte azt mondják az emberek ez egy rémálom volt. Pl. Peter Parker(Pókember), a Marvel szerkesztőkből Danny Fingeroth, Jim Shooter(a kezébe tartotta a plüss Garfield-cicát, nagyon érdekes volt) és Stan "The Man" Lee. Stan Lee ezt mondta" Minden igazi rajongó tudja, hogy Galactus nem szereti a tejet." Galactus is megtudta, hogy ez egy álom volt. Ezt is ő mondta" Nova, ez a rémálom miatt kavarog a gyomrom...hoznál egy pohár meleg tejet?" Hehehe ez is jó volt.
Végén még egy rövid szöveg: Eközben az olvasófalván, valahol a Földön... A házban szundikáló emberek ezt mondták:"Hála az égnek, csak egy álom volt!"
És ez is oda van írva az szerzőtől: Ahogy mondtuk, nem átverés, nem egy mi lenne,ha...
Az a történet tényleg jó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése