HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (333/593) > >>

turkia:
Sziasztok! Tudja valaki, ki ölte meg Morgot?

Farek:
Jól inditott ez a mini is, nagyon tetszett. Bár azért K'lrt helyében inkább levertem volna a bárónőt, és átvettem volna az irányitást, most akkor lennegy egy komoly kis magánhadseregem, nem pedig egy segédszerelőm...
A rajz sajnos a szokásos módon nem túl acélos, azért a Polgárháború ellenére igazán hagyhattak volna egy-két jó rajzolót itt is. De sebaj, a történet komolyan elviszi a hátán.
Az volt csak fura, hogy pont ez előtt olvastam a K-Neten az F4-ről szóló Újvilág speciált, és regy rakás ideig valamirét az volt bennem, hogy ez újvilági történet, főleg, amikor Reed is megjelent. Gondolkodtam is, hogy vajon mikor jelent meg ott a Szuper-Skrull... de aztán persze leesett.

talgaby:
Ne, jól van az, csak akkor a jelek szerint nem nagyon jön ki a történetből, hogy a csata már a szökés után van, és az után mentek a Földre.

grey gargoyle:
Az első rész tetszett ebből a miniből. A rajz elfogadható, jónak nem mondanám semmiképp, de ehhez a skrullokkal teli történethez bőven elmegy. Szóval szerintem jobb mint az ezüst utazós, az inkább elnagyolt volt, ez meg inkább rajzfilmszerű. Jó fordulat, hogy a super skrull el akar jutni a negatív zónába, nem számítottam rá, és arra se, hogy eljön a baxter épületbe és így oldja meg.
Amit nem értek, hogy miért van az elején plusz 41 nap, néhány oldallal késöbb meg plussz 26 nap? nem előrefelé kéne menni az időnek?

Galan, neked pedig köszönöm a választ!

Galan:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Egy kérdésem lenne, Morggal most mi van? Úgy értem, hogy kerül oda a holtteste, mikor és miért halt meg, és miért nem mondták ezt el sehol?
--- Idézet vége ---

Morg halálát [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a Végső semlegesitő okozta G. és Zsarnok párviadala közepette,ami Silver Surfer vol. 3 #109 részében látható[/span],amit egyszer majd lead a Chronopolis is,feltéve ha Fairlight visszatér és ujbol forditani lesz kedve...

--- Idézetet írta: talgaby ---A Kylnről Thanos 12 részes sorozatában lehet bővebbet megtudni. Csesztesd Fairlightékat, ők foglalják. Tenebrosus és Égisz összecsapása Galactusszal meg... nos, mondjuk úgy, nem lesz egy kiemelt jelenet.
--- Idézet vége ---

Köszi..Ami Fairlight-ot illeti lásd fentebb..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése