HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (332/593) > >>

talgaby:
Robert elméje a drogok miatt eleve nem volt tiszta. Innen indulunk.
A szérum közvetlen bevitele erős sokként érte a szervezetét.A dolog kivonta őt a megszokott téridőből, és valójában a fizikai teste sem biztos, hogy megmaradt, ami gyakorlatilag megbomlasztotta az elméjét.
Így született az Árny, ami gyakorlatilag Robert valódi énje. Ez az eredeti és az első. Viszont a sokk miatt igen komoly és gyorsan előre haladó tudathasadás fejlődött ki nála többszörös személyiséggel. Az első ezek közül az Árny tökéletes ellentéte lett, az Őrszem. A kettő közé szorult be a tudata eredeti formája, amire mindkét kialakult személyiség hatással volt, őt nevezzük Rob Reynoldsnak.
És akkor, ha itt még zavaros kicsit... a sztorit Jenkins írta, és a képességeket leszámítva amúgy szinte betűre megegyezik a magyarázat és a pszichológiai elemzés a doki által honosított Incredible Hulk v3-ban olvasottakra. Jenkins azt a történetet dolgozta fel - ismét - itt is, csak más szereplőkkel, igaz, a funkciók sokszor beazonosíthatóak (Worth például egy az egyben Sámson, az Árny a Förtelem, stb.). Azt javaslom, olvasd át még párszor a minit, így, hogy tudod a legnagyobb poént és úgy olvasod a beszélgetéseket, sokkal világosabb lesz.

Amondin:
Végeztem az Őrszem minivel és most szeretném értékelni(de előre szólok ennek a fele kérdésből fog állni mert nem nagyon értettem meg a történetet)
1. Annak ellenére hogy először azt sem tudtam ki az az Őrszem már az első történeten megkedveltem. Attuma és Terrax belevétele jó ötlet volt(bár Terrax rajzai nem sikerültek olyan jól) és a magánélete Robert Reynoldsként szintén tetszett valamint Cloc volt az aki a kedvencem lett.
2. ez inkább Robert magánéletéről szólt nagyrészt de a beszélgetés az Árnnyal és a búcsúzás jóra sikerült.
3. Itt Hulknak nagyon örültem de ők mikor találkoztak? Ahogyan kivettem itt Hulk valahogy visszfejlődött de a játék az Őrkutyával kicsit fucsa volt de ők tudják hogyan játszanak. Az útjuk a negatív zónában szintén jóra sikerült bár meglepett hogy az Árny ilyen könnyen legyőzi Hulkot. Az itteni kérdésem még az lenne hogy ez ugyanaz a negatív zóna ami az F4-ben olvasható vagy ez egy teljesen másik N-zóna?
4. Na valahol itt kezdtem belezavarodni a történetbe de itt még valamennyire értettem. Ennek a főszereplője dr Worth volt és persze Cloc. igazából az utolsó oldal lepett meg de akkor még csak azt hittem hogy az Árny szimplán megszökött.
5. A Worth Kalapácsfej háttérszáll jóra sikerült valamint az is hogy megpróbálta elmondani az őrszemnak hogy mit fedezet fel de leginkább a vége volt az a rész ahol már ténylegesen belezavarodtam. Addig értettem hogy az Árny az Őrszem egyik része de hogy még mindig benne volt sőt ha jól vettem ki akkor az Árny volt Robert Reynolds de akkor ki az Őrszem?(lehet hogy csak én értettem félre nagyon a történetet de én ezt tudtam naggyából megérteni)
6. Az őrszem Árny harca jóra sikerült (mégha nem is értettem ki kicsoda) a találkozás dr Strange-el remekül sikerült de vége újabb kérdőjeleket hozott számomra.Főleg inkább a közepén amikor kiderül hogy hogyan szerezte az erejét ugyan rájöttem hogy ez nem a teljes igazság de a végére sem sikerült kitalálnom hogyan lett két személyisége.
7. Itt már kezdtem valamennyire érteni de a végére ismételten belezavarodtam. ez az áll világ nagyon jóra sikerült először azt hittem hogy az Árny játszmája ez de hogy Dr Strange csinálta mindezt azon alaposan meglepődtem. Egyáltalán mikor fogta el? Talán akkor amikor az Őrszem hozzáment segítségért de akkor az utána jövő néhány oldal csak a képzelete volt ha meg jóval előtte akkor meg az eddigi történetek is csak a képzelődése volt. Nekem ez még nem egészen tiszta.
8. Na itt már reméltem hogy végre megértem ennek a nagyszerű történetnek a lényegét de inkább csak újabb kérdéseket kaptam. annyit megértettem hogy a Szuperkatona szérum miatt lett az Őrszem vagy Árny(nem tudom pontosan melyik az eredeti) de azt nem hogy hogyan lett az Őrszem is meg az Árny is Robert részei. a vége jóra sikerült a nem halhat meg az egyik míg él a másik dologgal, gondolom nem utoljára láttuk az Árnyat.
Végül pedig szeretném megköszönni Zozi56-nak és Sepinek hogy elhozták ezt a minit(ami nagyszerű történet még akkor is ha csak a felét értettem meg)

Galamb:
Én is köszönöm!  Véleményem nagyjából Farek-ével megegyező: Tényleg gyengék a rajzok, és K'lrt tényleg lenyomhatta volna bárőnőt. Lehet, hogy csak tiszteli a feljebbvalóját, bármijen alak is legyen?  
 A honosítás kiváló lett,    

SithLord:
Üdv! Köszi a Szuper-Skrull tpb-t talgaby,Sepi!    
Ahhoz képest,hogy a bárónő leírta a Szuper-Skrull-t,elég jól írtotta az ellenséget!  Azt én sem gondoltam volna,hogy Reed segítségét fogja kérni..A történet továbbra is jó,de ez a grafika,még ha Skrull-okat is ábrázol,szerintem béna..
Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Kicsit lejjebb ott van Galan spoileres válaszában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése