HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
A Kylnről Thanos 12 részes sorozatában lehet bővebbet megtudni. Csesztesd Fairlightékat, ők foglalják. Tenebrosus és Égisz összecsapása Galactusszal meg... nos, mondjuk úgy, nem lesz egy kiemelt jelenet.
Galan:
Sziasztok!
Utolagos köszönet és hála a teljes Surfer miniért
Hiába vagyok elfogult és részre hajló G. és hirnökei iránt a Nova mini sztem. sokkal jobb volt...
A Surfer miniben értékelhető Tenenbrous és Aegis felbukkanása...Tulontuli állitólagos halála(??)De jó lett volna ha ő is szerephez jut,bár ahhoz gondolom tul fajsúlyos lény,egycsapásra kiütné Annihilus-t a figyelem központjából ...Galactus jelenléte(mégha sok szerep nem is jutott neki) és kapcsolata a 2 Proeminál(rem. jól irom a nevét)istenséggel...Az a sztori,amit mesélt,h. milyen harcok dultak az istenek között anno,hát huuuu meg haaaaa,de érdekelne képregény formájában!!!Gondolom ez a sztori képregény formában ezidáig még nem jelent meg...:/
Erről a Kylin-ről van valami bövebb info??G. azt mondta,h. az igazán nagy erejű lények vannak oda bebörtönözve...Félelmetesebbek,még magánál a Túlontulinál is...Nos,ha evvel a 2 istenségre gondol,akkor sztem. náluk erő kategoriában sokkal feljebb helyezkedik el Beyonder...
1 off kérdésem lenne a Kylinnel kapocsban...Jól sejtem,h. Abraxas is ebben volt fogságban...???
Ami a 2 istenséget illeti,kiváncsian várom találkozásukat G.-vel.Mivel ketten vannak,igy a mérleget az ő irányukba billentem,még ugy is,h. Surfer láthatóan nagyobb erőt birtokol.
G.-nél viszont ott van a végső semlegesitő,amit,ha bevetne ellenük,akkor végeredményben nincs mitől tartani...
Surfer rajzi megvalósitása,triviális(ami igaz az eddigi összes ehhez tartozó minihez...) mimoza lelkülete pedig unszimpatikus.Annyi halál és pusztitás,ami Annihilus okozott,kikéne,h. forditsa ebből a szerepkörből.Igy lett volna sötét és monumentális hangulatú...
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Super-Skrullt.
Érdekesen indul ez is. Nem elég hogy meg kell állítania a hullámot még a sajátjai is üldözik.
Hát igen így jár aki ezt teszi a parancsnokával. Mondjuk nem csodálom őt ismerve igen büszke csoda hogy csak ennyi sértés után dühödöt be igazán. És van egy fia? Ezt csak most találták ki vagy már előtte is szóba hozták?
Richards hozta a formáját a békés megoldást. Gondolom a következő szám gyakorlatilag végig a negatív zónában fog zajlani. Kíváncsi vagyok kire gondolt az ellenségem ellensége alatt.
Asys:
Köszönöm Talgaby-nak és Sepi-nek a Megsemmisülés:Szuper-Skrull első részét!
Nagyon hangulatosan és izgalmasan indul ez a remek grafikájú story,a csatajelenet hatalmas volt!
Keildavid:Paibok a Power Skrull (ő valóban a Drax miniben szerepelt),nem összekeverendő a Szuper Skrullal! Paibok egyébként villámokat és nagy mennyiségű jeget tud generálni,valamint repülni!
Bírnám,ha egyszer összeakaszkodna a két alakváltó,a vérdíj kiadása után ez nem is olyan lehetetlen dolog...
Nem gondoltam volna,hogy a skrullok is ilyen megosztottak!A kreek-nél és a siároknál nem ritka a hatalmi harc,de a ,,zöldekre'' ez nem volt jellemző;eddig,legalábbis!
Alaposan lebecsülték a címszereplőt az övéi;ő mégicsak egy egyszemélyes hadsereg!
Vajon kiért ment a Szuper Skrull a Negatív Zónába,csak nem Blastaarért???
Sepi:
A Skrullok anyabolygója valóban megsemmisült amikor Galactus "megtámadta" őket. De azon kívül több bolygón is élnek Skrullok, még a mai napig is.
És Paibok egy teljesen más Skrull volt. Van bőven Szuper-Skrull a Skrulloknál, ezt főleg a Secret Invasionnál lehet majd látni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése