HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (297/593) > >>

Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak Beigli69-nek és Sepinek az Újvilág Polgárháborút.
Ez aztán alaposan megnevettett. Remek humoros történet ezzel az elveszett gondolatbuborékokkal.
Hogy miket ki nem tudnak találni. Sonka Zúz  (ez a legviccesebb momentum szerintem)
Szegény Amerika Kapitány hogy hogyan nézett ki így. Még jó hogy Víziót vagy Árnyékot kihagyták ebből. Bárcsak Dr Strange-t is átformálták volna. Mindent összevetve nagyon jó volt. Remélem ez nem csak egyrészes volt mert ez aztán tényleg nagyon jól kitalált volt. És gratulálok Dr Samson a 100. honosításodhoz sok sikert a 200-hoz.

Genzo:
nagyon tetszett ez a sonkás cucc  és igy utólag gratulálok Sámson doki 100. forditásához. Várom a 200.-at

talgaby:
Sonkultunk!
Újvilági Polgárháború

SithLord:
Üdv! Köszi a M.O.D.O.K. 11 első számát talgaby,gorgiasz,Bub!      
Elnyerte a tetszésemet ez a sorozat,a történet izgalmasan kezdődik,változatos szereplőkkel.A grafika is jó,kiváncsian várom a folytatást!
Köszi a Megsemmisülés TPB 2.részét talgaby,Sepi!    
Uhh,de rossz Galactus-t lekötözve látni...Kiváncsi vagyok,hogy Thanos meddig lesz Annihilus szövetségese?A történet továbbra is lebilincselő,nagyon várom a folytatást!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Galamb:
Most elolvastam végre a Modok 11-ét. Jól indult a sztori, bár meglepődtem hogy négyen kapásból Pókfej ismerősei közül kerültek ki. De mondjuk őket nem igazán mondanám Zs kategóriás bűnözöknek (főleg Kaméleonnak voltak elég kemény húzásai,  feltéve ha még mindig az orosz ipse van a fehér maszk alatt), Sőt úgy tudtam Robi és Puma nem is igazán bűnözők. Kár, hogy megint a rossz oldalt erősítik. A történet maga jól indul, birom a tolvajos sztorikat, a rajzokban sincs kivetni való, a fordítás meg szuper,      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése