HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (298/593) > >>

Kinglade:
Köszönöm a Megsemmisülés 2. részét. Az első pár oldal kicsit unalmas volt nekem, de a végére felpörögtek a dolgok, nem is kicsit. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Nagy csatára van kilátás.

Galamb:
Kösz az 1. és az újabb részt is. Ami feltűnt elsőre, hogy végre méltó rajzokat kapott a történet. Piszok jó, pörgős sztorit kaptunk, ráadásul itt már tényleg összefutott minden száll, nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni. Ezer hála srácok!    

Asys:
Talgaby-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés második részét!    
Megdöbbentő egy ekkora természeti erőt, mint Galaktuszt, leláncolva látni...  
Thanos és Annihilus párosa félelmetes!  
Remek ez a story, egyre több a kozmikus szereplő; az ember (az olvasó) csak kapkodja a fejét!  

keildavid:
Köszi a választ talgaby. Lesznek leírások a Megsemmisülésben szereplő karakterekről, amiket biztosan Ben Reilly fogja csinálni? Az nagyon jó ötlet. Nem gondoltam, hogy ilyen is lesz.

talgaby:
A Galaxis Őrzői v2 sokkal-sokkal ez a történet után játszódik, de sajna nem lehetett megakadályozni, hogy pár spoilert ellőjön.
Mar-Vellnek született egy fia egy skrull hercegnőtől (Hulkfi), és utólagosan a szerelmétől egy fia (Genis) és egy lánya (Phyla). Utóbbi kettőhöz majd a Chronopolis Captain Marvel v3-át és v4-ét nézzétek.
Holdsárkány itt még él.
Delikvensről, akárcsak sok más szereplőről, majd az egész hacacáré lezajlása után lesz itt egy leírás, amint Ben elkészül vele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése