HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (296/593) > >>

Olman:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Nagyon brutál ennek a póksonkának a beírása, biztos, hogy nekem nem lett volna türelmem ezt így megcsinálni. Szuper. Még nem olvastam végig, de le a kalapot a beírás előtt, ennyit máris mondhatok.  
--- Idézet vége ---
Bizony zseniális lett a magyar változat, nagyon szellemesek, ötletesek a beírások. Rozsonka.  Meg az egész koncepció tetszik. Vannak persze benne lapos poénok, de azért a gondolatbuborék keresés eléggé ütős.
Találtam benne viszont egy hibát: a marhán a szegy és a lapocka felcserélődött (szerencsére csak egymással és csak ez a kettő), ha tudjátok, szerintem írjátok át, nehogy valaki rosszul jegyezze meg emiatt - ha nem ismerné. A szegy a mellkasnál, a lapocka meg a háton van.

dr samson:
Hát, nem is csoda, hogy ilyen sokáig tartott és minden tiszteletem beiglié, hogy végül megcsinálta nekem.  

--- Idézet ---Ha jól gondolom ez az a speciális frissítés, amiről a múltkor említetted dr samson.
--- Idézet vége ---
Igen, ez volt az.

--- Idézet ---Sztem a legnagyobb poén, mikor Lény nem beszélhet a borítón.
--- Idézet vége ---
Nekem az amikor Millar beszól Kapinak, plusz a végén a Quasadás beszólás...  A két kedvenc karakterem pedig Rozsonka és Újvilági Sonkapitány...

--- Idézet ---Remélem ez nem csak egyrészes volt mert ez aztán tényleg nagyon jól kitalált volt.
--- Idézet vége ---
De, sajnos ez csak egy egy részes görbe tükör a Marvelnek. Póksonkának mondjuk vannak még más történetei is, ő egy sokkal régebbi karakter, csak itt elővették.  

És örülök, hogy ennyi embernek tetszett, nekem azóta nagy kedvencem, hogy először olvastam.  

grey gargoyle:
Nagyon brutál ennek a póksonkának a beírása, biztos, hogy nekem nem lett volna türelmem ezt így megcsinálni. Szuper. Még nem olvastam végig, de le a kalapot a beírás előtt, ennyit máris mondhatok.  

keildavid:
Ezer köszönet dr samson, sepi és beigli69 az Újvilági Polgárháború képregényért!      Hehe, tényleg egy nagyon jó kis történet volt. Jól lezajlott az élet, amiről úgy láthattuk, hogy Póksonka nem figyelt oda, hogy mi történt. Ha jól gondolom ez az a speciális frissítés, amiről a múltkor említetted dr samson.
Gratulálok dr samson a 100. honosításodhoz! Sok sikert kívánok neked előre is, hogy elérd a 200.-at!

Galamb:
Juhé, nincs jobb, amikor feldobjátok az ember délutánját egy ilyen pihentagyú marhasággal!:) Sztem a legnagyobb poén, mikor Lény nem beszélhet a borítón.
Köszi Doki az eddigi munkádat!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése