HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (262/593) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: Galactus hírnökei 1-t ,talgaby,snake,beigli69!      
Ha Megsemmisülés és  Galactus hírnökei a cím,akkor az már rossz nem lehet,és most sem kellett csalódnom! Remek kis képregény volt ez is!!!Ez a Terrax hatalmas arc!Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!!

zozi56:
Tényleg kell az a Cavinton.

talgaby:
Terraxnak eddig adtam vagy három különböző jelzőt a nevében, mert kb. minden alkalommal elfelejtem, mi a fenének fordítottam a Tamert.

grey gargoyle:
Köszönet ezért a galactus hírnökei sztoriért.
Terrexnak a fenyítő?? Az előző nevei nem voltak jó fordítások? Volt eddig terrax a megállíthatatlan, a rettentheteten, a rettentő, a hatalmas.
Az első átlagos sztori volt, de terrax hatalmas arc, ez egyértelműen kiderült belőle.
A második sztori viszont fantasztikus volt. Külön gratuláció a fordításért. Ahogy le volt vezetve csillagpor eredete, meg a fajának eredete, az valami fenomenális volt. Galactus is jó volt benne.

holloo:
Köszi a Galactus hírnökeit. A Terrax-os rész elég jó volt, ellenben Csillagpor ritka béna karakter. Ez a szeretem Galactust Novánál még elment, de itt nagyon nevetségesen hat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése