HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
zoli:
üdv,hogy most odakint amerikában alaposan elbántak póki házasságával..... úgye tudjuk mire gondolok .ha már a halálbol való vissza térések ugye. akkor már hogy may néni megmenekült, akkor talán a tolókocsis baratját nathant is visszahozzhaták volna azért hogy leggalább ő ,vagyis may néninek társa legyen .ezután a recont után.ha már pókitól elveték különben nathan lubenski volt az egyik kedvenc karakterem
Farek:
--- Idézetet írta: turkia ---Huhhh, képregényes halál.
--- Idézet vége ---
Ugyan már, ez téged meglep? Ne légy ilyen naív Azt csodálom, hogy Ben bácsi és Gwen Stacy ilyen régóta halottak...
turkia:
Akkor ezt nem értem. A Galactus perben Terrax megint Tyros lesz és meghal. Galactus elvette az erejét, Fátum felerősíti, de az Utazó megöli. Akkor ezek szerint feltámadt? Huhhh, képregényes halál.
Sepi:
--- Idézetet írta: turkia ---Akkor logikusan a Megsemmisülés a Per előtt játszódik, ugye?
--- Idézet vége ---
A Galactus perre gondolsz? Mert akkor a válasz határozott nem. A Megsemmisülés egyértelműen a Polgár Háború alatt játszódik.
turkia:
Millió köszönet a Megsemmisülésért!!! Óriási volt, őrült jó a történet (Csillagpor dilemmája az elején kicsit unalmas), de Terrax hihetetlen alak! Nagyon szimpatikus, eredeti figura! Legtöbbször mintha Szelidítőként említenék, mert azt jelenti tudtommal, de nekem pölö tetszik a Fenyítő is. A Szelidítőt szerintem a szikla feletti uralma miatt kapta, tehát mintegy uralma alá hajtja a rideg földet, megszelidíti.
Kár érte, hogy elteszik láb alól a Perben, eredeti szereplő. Akkor logikusan a Megsemmisülés a Per előtt játszódik, ugye?
Galactus meg hibátlan, nem is kell dícsérnem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése