HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Zigota:
Nagyon jó volt a Galactus hírnökei elsó része!
Érdekes figura ez a Csillagpor. A történetének első oldalán amúgy agyag van írva anyag helyett (nem kötözködés képen, csak gondoltam szólok).
Terrax meg hozta magát, mint mindig. De ez az űrparazita nagyon jó ellenfél volt. Ő szaerepelt már máshol is?
Köszönöm a munkátokat!
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid ---Az Annihilaton: Nova Corps Files és az Annihilation Saga. Ez a két kiadvány miről szól? Vagy ez valami más jellegű kiadvány?
--- Idézet vége ---
Ezek dokumentum kiadványok. A Nova corps files-ban az Annihilationban szereplő karakterek életrajzát lehet elolvasni (mint pl ahogy a Planet Hulk TPB-k végére is beraktunk párat belőle az ahhoz kiadott hasonló könyvből), az Annihilation Saga pedig röviden összefoglalja az egész Megsemmisülést.
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby, Snake és Beigli69 a Megsemmisülés - Galactus hírnökei 1. részért!
Terrax: hát annyit mondok róla, hogy soha nem hallgat másokra.Túlságosan büszke és makacs, mint az öszvér. És nem a finomkodásról híres.
Csillagpor: hát erről egy kicsit meglepődtem. Mert először az derült ki, hogy Csillagpor meghalt. De ő mégis él. Az eredete is nagyon jó.
Bár van egy-két dolog, amit nem kérdeztem. A comicvine-en láttam pár olyan kiadványokat, ami a Megsemmisüléshez is valami köze van. Az Annihilaton: Nova Corps Files és az Annihilation Saga. Ez a két kiadvány miről szól? Vagy ez valami más jellegű kiadvány?
Nos ennyi volt a kérdésem.
Sok sikert kívánok nektek a Megsemmisülés - Galactus hírnökei befejező részhez!
Asys:
Talgaby-nak, Snake-nek és Beigli-nek köszönöm a Megsemmisülés: Galactus hírnökei első részét!
1. Terrax és Paibok legalább olyan jó párost alkotott, mint Ronan és a Szuperskrull!
Nem semmi ellenfél volt ez az űrparazita, de ez a Delikvens is érdekes karakter!
2. Örültem, hogy elolvashattam Csillagpor rendkívül érdekes és különleges eredetét!
Nagy karrierista a figura!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Snake-nek és Beigli69-nek a Galactus hírnökei első részét.
Terrax: Nem semmi kis történet volt. Terrax itt most tényleg komolyan beleadott mindent de persze a fejsze hagyományos használatáról sem feledkezett el. Paibok elég nyugodt volt ahhoz képest hogy ott volt mellette Terrax aki egy csapással megölhette volna ha nagyon bedühödik. amit itt nem értettem az az hogy Terrax mégis hogy tudott egy egész bolygót csak úgy felrobbantani? Ráadásul már előtte elhasználta az ereje egy részét.
Csillagpor: Érdekes eredete volt, de így legalább megmagyarázták hogy mégis hogyan maradt életben.
Elég nagy áldozatot kellett hoznia hogy újra Galactus hírnöke lehessen. Ha ezek után galactus ki merné tagadni akkor jogosan akarná Galactus halálát(gondolom előbb-utóbb lesz majd ilyen is vagy volt már)
És legalább látszott hogy Galactus azért mégsem bízik annyira az Utazóban, gondolom az Ezüst Utazó rész arról a küldetésről fog szólni ami itt szóba került.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése