HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (241/593) > >>

Amondin:
Sikerült kiolvasnom a Visszatérés tpb-ét és akkor most véleményezném.
Hát nekem a 3. világháború jobban tetszett de ez sem volt rossz csak ha összehasonlítom a kettőt akkor az nekem jobban tetszett. Ennek igazából Franklin volt a főszereplője nem kis választás elé vitték az Égiek. De hogyha jól vettem ki akkor ez csak egy próba volt Franklin számára. Amin nagyon meglepődtem az az volt hogy két Hulk volt nem olvastam el a Végitéletet így számomra ez meglepő volt hogy Bruce és Hulk különvált. Pókember pedig hozta a formáját rendesen kiakasztotta Amazont, de szerintem neki jóval több szerepe volt mint azt írtátok, végülis ő mondta el a többieknek hogy azt hitte meghaltak meg a többi dolgot, amikor írtátok a hírekben hogy szinte semmi szerepe nincsen akkor azt hittem olyan 4-5 oldal erejéig szerepel aztán kész. Szóval szerintem igen fontos szerepe volt. A vége pedig érdekes volt.
Fátum meg már megint csak a hatalom a hatalom és a hatalom megszerzését akarja. Pedig már kezdtem azt hinni hogy tényleg megváltozott amikor az Atomlovagok körében ő is beleegyezik hogy nem kéne feloszlatni a szövetséget. És akkor a hősök visszatértek és akkor ezzel vége  az Újjászületet Hősök történetnek, de a másik világgal fogunk még találkozni vagy csak ennyi volt a szerepe?
Köszönöm Farek Dr Samson és Sepi a hősök visszatérését.

talgaby:
Mivel nem jelent meg folytatása mind a mai napig, így igencsak lehetetlen volna magyarítani azt, ami nem létezik. De előzménytörténetek még vannak honosítatlanul...

Shazam!:
lesz még az Őrszemnek folytatása?

dr samson:
Nem, nekem az tényleg jobban bejött, mint ezek a rövid történetek.

benya11:
Jó, ezt csak azért mondod, mert az volt a 100. fordításod...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése