HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek ---Amondin, ne legyél ilyen kis naív Fátum és a megváltozás??? Kacagnom kell!
--- Idézet vége ---
Miért? Egyszer csak megváltozhat. Thanos is valamilyen módon megváltozott talán Fátumnak is kéne egy olyan hogy minden hatalmat amit valaha is akart megkap és lassan ráébred hogy nem okoz akkora örömt neki mint ahogy gondolta ahogy Thanos is rádöbbent és mivel Fátumnak is van esze nem úgy mint egyes gonoszaknak valószínűleg idővel belátta volna hogy nem ezt akarta. Itt inkább azért gondoltam hogy megváltozhat mert ugye nem emlékezet semmire és Galactus ellen is bebizonyította hogy milyen jól tud együtt dolgozni a többiekkel mégha kényszerből is.
És igen a 3 VH nekem sokkal jobban tetszett talán azért is mert egy alternatív történet volt mondjuk voltak hibái tény és való de nekem az nagyon tetszett.
Pókember pedig valóban más is megtehette volna amit neki kellett, de talán a komoly történet mellé akartak egy kis humort is berakni vagy tényleg csak gazdasági okok miatt rakták be de ezt már csak az író tudja. (És részvétem hogy a Steelers nem jutott be de itt már tényleg nem sokat tehettek amit nekik kellett azt megtették de többi már nem rajtuk múlott)
Farek:
Amondin, ne legyél ilyen kis naív Fátum és a megváltozás??? Kacagnom kell!
Meglep, hogy a 3. VH jobban tetszett, de hát ízlések és pofonok, pont ez a lényege az egésznek.
És szerintem Pókember akkor is fölösleges volt ide. Illetve ennyi erővel lehetett volna bármilyen hős is. Ráadásul ott volt Franklin is. Meg a visszatéréskor úgyis minden eszükbe jutott. Szóval továbbra is tartom, hogy csak az eladások növelése érdekében tették bele.
SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: Galactus hírnökei - Tűz ura,Ezüst Utazó történeteket,talgaby,Snake!
Tetszett,ahogy a Tűz ura kezeli a dolgokat,nagyon nemes.Nem hittem volna,hogy lenyomja az Utazó azt a két isteni lényt,nem sok hiányzott,hogy az Utazó meghaljon,de nagy akaraterőről adott tanubizonyságot.
zozi56:
--- Idézetet írta: Shazam! ---lesz még az Őrszemnek folytatása?
--- Idézet vége ---
Van még pár előzménye, amik az első sorozathoz kapcsolódnak, azokat szeretném honosítani. De még a fordítás sincs kész, nem valószínű, hogy a közeljövőben kerülnek ki az oldalra.
talgaby:
A másik világgal fogtok még eleget találkozni. Idén az egyik F4-szál csak ezzel fog foglalkozni, szóval még is unjátok majd decemberre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése