HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
Szerintem meg nem...
benya11:
Én is elolvastam, és nagyon tetszett, szerintem magasan felülmúlta az Újvilági Polgárháborút! Nekem az első kettő sztori jött be a legjobban, azokon belül: amikor Oki No Prize-t érdemelne, Húsdaráló stb. Köszönet a honosításért Samson Doki és Sepi!
Asys:
Samson-nak és Sepi-nek köszönöm a Csodálatos Póksonka és egyéb történeteket!
Megmondom őszintén, én végignyerítettem ezt a képregényt!
A grafika, a szereplők, a beszólások, a szituációk; mind-mind ütősek!
keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson és Sepi a A Csodálatos Póksonka és egyéb történetekért! Hehe, de jó volt és tényleg jót nevettem ezen. Főleg a Póksonkán. Pl. említette a firka-dolgot. Hehe ezzel azt akarja mondani, hogy rajzfilmfigurák lennének. A legjobban ami tetszett nekem, amikor spenótot evett. Pont olyan volt, mint a Popeye-ben. Azon is jót nevettem, amikor az Empire State Building felmászás közben az egyik zászlórúdon pihent és kávét ivott. Hehe, mint a vicces rajzfilmben.
A Batman és Robin paródia pedig hááát ez aztán egy dedós kinézetű alakok. Ilyent én még sose láttam. Ez is nagyon vicces volt.
A Star Trek paródia közben észrevettem, hogy Dodó Kacsa(Duffy Duck) látszott az űrhajón kívül. Végül pedig a "Végtelen kesztyű mosoda"? Na ne, ez már túlzás. És Thanos, aki éppen a ruhákat mossa. Ha az eredeti Thanos látna ezt, akkor már egyből mérges lenne.
A Póksonka honosításhoz előre is sok sikert kívánok nektek!
Sepi:
--- Idézetet írta: dr samson ---Ja és hallkan jegyzem meg, hogy a Póksonkának volt ám külön minisorozata is, abból látható egy kis részlet a borító hátterén is, ha jól emlékszem...
--- Idézet vége ---
Jól emlékszel, onnan ollóztam ki az oldalakat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése