HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (203/593) > >>

keildavid:
Ezer kösz a Megsemmisülés: A Hódítás - Csillagúr 1. részért! :worship: :worship:
Érdekes módon kezdődik a történet. Mert ebbe a történetben Csillagúr mellett még vannak olyan szereplők, akik egy csapatot alapítanak. Ha jól ismerem fel őket, ők a Galaxis Őrzői. Kivéve Univerzum Kapitány és berzerkermódban ragadt siár. Univerzum Kapitány nem ismerős, mert eddig még egy történetbe se láttam(tudtommal), de ebbe a minibe igen.
Az utolsó oldal, ahol az alkotók nevei fel vannak sorolva, a honosítók nevei kimaradtak.

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 - 2010. Augusztus 14., 14:40:41 ---Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy ebből mi fog kisülni a végére.

--- Idézet vége ---
Egy amerikai pite.  :hehe:

De komolyrafordítva a szót, megéri várni, és szerintem nem fog senki sem csalódni Millarban.  :brow:

benya11:
Köszönet a Zűr 4. részéért!
Nem volt semmi ez a szám, mindenki bevallott mindent, de a legnagyobbat az ütött, amikor Ben elmondta May-nek, hogy ő steril... :D Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy ebből mi fog kisülni a végére.

Galamb:
Köszi az újabb részt, bonyolódnak a dolgok, kiváncsi leszek, Millar mit hozott ki ebből a végére.

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Augusztus 12., 16:36:28 ---Azt még May nem tudja, hogy ki lehet az apja.

--- Idézet vége ---
Dehogynem, ebben a számban egyértelműen kiderül, hogy ki az apa.  ;)

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Augusztus 12., 16:36:28 ---Még szerencse, hogy ez egy alternatív történet.

--- Idézet vége ---
Nem mindenki örül ennek. Pl Fareknek is tetszene, ha ez lenne az eredetiben is, de ő könnyen beszél, már végigolvashatta a minit.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése