HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Vagy ez vagy a Mega Mosómedve. De inkább a Rakétára akartam alliterációt, mert a csapata nagyrészt csak annak hívja.
Balakin:
Valamilyen fura oknál fogva nem olvastam az Annihilationt eddig, pedig fq-n olvastam a Guardians vol2-t és nagyon tetszett is, de most amikor megláttam a főoldalon a képet a hír mellett na mondom ebbe belenézek, mert süti a rajz és most úgyvagyok vele, hogy nekiesek Draxtól a dolgoknak és ha ilyen színvonalú lesz a dolog végig ( és állítólag a Marvel űrrészlegben nem szokás csalódni) akkor le is darálom szépen az egészet.
A honosítás szokás szerint nagyon jó, gördülékeny, egy dolog nem tetszett: Rocket Raccon Rakéta Rágcsára magyarosítása. Nem az, hogy feltétlen rossz de nekem kicsit furi .
talgaby:
Egen, nagy bánatom volt, amikor FaNa elkezdte két éve csinálni a Guardians v2-t, pláne, hogy akkor már emlékeim szerint elkezdtük az Annihilationt. Mindegy. Igen, a közvetlen előzménye ez a mini lesz, plusz persze a Conquest fősodra, amiben a három előzetes rész sokkal szorosabban fog összekapcsolódni, mint az előző eseményben. Viszont ha ez lemegy teljesen, tényleg érdemes lesz elolvasni újra a honosítását (bár szokni kell majd, hogy nálam magyarok a nevek, nála meg eredetiek), teljesen más szemszögből engedi majd láttatni.
Gorgonita:
Jó ez a piszkos tizenkettő az űrben, de vagy "az egész galaxist be akarják venni", vagy "az egész galaxisban/on be akarják vetni", mert igy nagy ágyazás lesz a dologból.
Rebellis: "és talán itt jön ki legjobban az amiért szeretek a sci-fiben, ha jól van megírva, bármekkora állatsággal elő lehet jönni, mert működhet! "
Vagy ha valaki a hét szamurájból készít sci-fit, akkor a továbbiakban se akarja megrajzolni a "gonosz anatómiáját". Maradjon csak a kalandfilmezésnél, a nagy tanító szerepét meg hagyja a mocsárban rőzse után kóválygó profikra.
Jah, hogy a képregény? Az tetszett nagyon. :worship: De most ki is honosítja a Guardians of the Gaxist? Azt olvastátok hogy film is készül belőle?
Rebellis:
Megsemmisülés: Kvazár/Csillagúr: Ott kezdem, hogy sohasem voltam elragadtatva a Marvel űr-szekciójáért. De tényleg. A Főnix halála volt az egyetlen olyan történet ami tetszett nagyon- nagyon sokáig. Aztán elkezdtem a Galaxis Őrzőit, ami valami hihetetlenül el lett találva, és bár nem teljesen voltam képben az előzményekkel, most már ez is lassan meglesz, köszönöm. :worship: Az egyetlen bánatom az, hogy ez a történet olyan jó, hogy őrült lassúnak tűnik a honosítás tempója, mégha nem is az... :lol:
Kvazár: A rajzok nagyon szépek voltak, különösen az első tpb-nél. A történet is tetszett, a Falanx már annak idején az X-mennél is elég kraftos ellenfél volt. A második tpb-nél már voltak gondjaim, kicsit úgy éreztem elég nyögve-nyelősen húzzák- halasztják ezt a megváltó keresést, és a főgenya legyakása is piszok közhelyes volt, de ez valahogy most nem annyira zavart, egész szórakoztató lett, és volt benne pár nagyon hangulatos rész, pl. mikor a papok és a fa/hely (?) segítségével Kvazár magába néz...
Csillagúr: eddig ez tetszett a legjobban, a "gyengébbnek tűnő" rajzok sem zavarnak. A hagulata állati jó, a poénok is el lettek találva, és talán itt jön ki legjobban az amiért szeretek a sci-fiben, ha jól van megírva, bármekkora állatsággal elő lehet jönni, mert működhet! :brow: Gondolok itt bogáremberekre, élő-mozgó fára (aki amúgy királyi sarj :D ), és mosómedve stratégákra...és simán működik a dolog és szórakoztató és várom, de nagyon várom a következő részt.
És gondolom ezek után már más szemmel látom majd a Galaxis Őrzőit is...Szóval még egyszer köszönök mindent! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése