HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (204/593) > >>

keildavid:
Ezer köszönet A Zűr 4. részért! :worship: :worship:
A jelenlegi történetben látszik, hogy a helyzet megváltozott mindegyik főszereplőknek. Még szerencse, hogy ez egy alternatív történet. May teherbe esett. Azt még May nem tudja, hogy ki lehet az apja. A történetben a szálak valóban bonyolulttá váltak. És mind a négy szereplők életét örökre megváltoztatja.
Ha jól tudom, már csak egy rész van hátra. Amelyben kiderül, hogy milyen befejezés lesz e minisorozatban.
Sok sikert kívánok neked Sepi a befejező részhez!

SithLord:
Üdv! Köszi a 4.részt talgaby,barbar! :worship: :worship:
Hehehe :lol: nah,ilyen ötlettel lehet egy számítógépet legyőzni,jóóó!A történet végig élvezetes volt a grafika hibátlan,kiváló!Várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

holloo:
Köszi a Kvazár befejező részét. :worship: Ennél közhelyesebb és butád módon le sem tudta volna győzni a másolós robotot, de gondoltam, hogy valami ilyesmit fognak bevetni egy legyőzhetetlen ellenféllel szemben. A megváltó személye is érdekes, bár nem meglepő, kíváncsian várom, hogy mihez is kezdenek most...

Ben Reilly:
Köszönöm a Kvazár eddigi részeit. Sokáig hanyagoltam a kozmikus sztorikat, de a történetet olvasva hiba volt, mert remekül elszórakoztam rajta. Nagyon köszönöm.  :worship:

keildavid:
Köszi a Kvazár 4. részért! :worship: :worship:
A történetben kezdtek haladni az események. Felbukkantak pár ismerős alakok. De azt nem mondom el, kik ők. Az egyikükről az is kiderült, hogy kinek a hangja volt az, amit Phyla-Vell hallotta egész ideje.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése