HálóZsák fórumok > OFF topik
talgaby és Zerit OFF Páholya
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby ---Vagy azért, mert akkor még tudtak jó történeteket kitalálni.
--- Idézet vége ---
Nem voltak azok sokkal jobbak, csak nem volt még annyi történet és unikumként hatott minden az emberekre.
talgaby:
Hajh, pedig, Zerit, tényleg semmi köze hozzá. Sőt, élesen elhatárolódik mindenféle polgáros háborútól.
--- Idézet ---Mondjuk azt nem értem miért tartjuk oly nagy tiszteletben ezeket a mítoszokat(Magamat is beleértve). Mármint az északi, görög stb. mitológiát.
--- Idézet vége ---
Ez jó kérdés. Talán, mert bizonyos szempontból mégiscsak az ősi népek meséi, ki szelet történelem. Vagy azért, mert akkor még tudtak jó történeteket kitalálni. Vagy mert sok hitnek ez az alapja. Vagy, mert ez a történetmesélés (h)őskora... ki tudja.
Zerit:
--- Idézet ---Annak a sorozatnak melyre voltam kegyes utalni, egyik kétbetűs rövidítéshez sincsen semmi köze. Kellemetlen, de így van.
--- Idézet vége ---
nekem mind egyformak vagytok
nem valogatok, mind lelovom, majd isten kivalogatja
exactlee:
--- Idézet ---hm, hogy elvagjam a WC, khm, CW szarsag fonalat ebben a topicban...
--- Idézet vége ---
Annak a sorozatnak melyre voltam kegyes utalni, egyik kétbetűs rövidítéshez sincsen semmi köze. Kellemetlen, de így van.
Mondjuk azt nem értem miért tartjuk oly nagy tiszteletben ezeket a mítoszokat(Magamat is beleértve). Mármint az északi, görög stb. mitológiát.
Zerit:
hm, hogy elvagjam a WC, khm, CW szarsag fonalat ebben a topicban visszaterve Prometeuszhoz, a lopason volt a lenyeg... sok hasonlo tuzlopos monda letezik, pl a karib tenger-i valtozatban egy kutya lopta el a tuzet... es mivel a szajaban hozta el, megegette vele a szajat es ennek koszonhetoen megszunt beszelni... ugyanis azelott a kutyak kepesek voltak beszelni
--- Idézet ---Lehet, hogy Baldr halálra idegesítette Odint, Loki meg csak meg akarta kímélni tőle. d.gif
--- Idézet vége ---
ezt meg se hallottam/ el se olvastam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése